Social Media Adverteren

le Bump

le Bump vereeuwigt een van de meest wonderbaarlijke levenservaringen: zwanger zijn. Ze creëren geheel op maat gemaakte 3D-beeldjes om de herinnering van deze bijzondere reis vast te leggen. It’s a kind of magic! Maar hoe zorgen zij ervoor dat le Bump bij de zwangere vrouwen op hun tijdlijn verschijnt? Dat is waar adverteren op maat in beeld komt, met de hulp van ad your service!

Onze samenwerking met le Bump

Hoe zorgen we ervoor dat zwangere vrouwen een afspraak maken bij le Bump en deze unieke ervaring laten vastleggen? Met Google Ads, Facebook/Instagram Ads en het schrijven van SEO (zoekmachineoptimalisatie) content natuurlijk! Ook hebben wij le Bump geholpen met de overgang naar een nieuwe website.

 

Website migratie

In 2022 stond le Bump voor een uitdaging: hun bestaande one-pager website beperkte niet alleen hun online aanwezigheid, maar ook hun vindbaarheid in de zoekmachines. Wij van ad your service hebben hen geholpen met een perfecte overgang naar een gloednieuwe website. Elke pagina kreeg zijn eigen unieke URL, wat de SEO vindbaarheid ontzettend verbeterde.

 

Screenshot homepagina le Bump

 

Op Google Ads adverteren we met doordachte zoekwoorden, waardoor gegarandeerd wordt dat aanstaande moeders die op zoek zijn naar een uniek aandenken aan hun zwangerschap direct worden geleid naar de website van le Bump.

 

Dit bijzondere concept onder de aandacht brengen door middel van Googleadvertenties zorgt ervoor dat het bereik razendsnel groeit, de juiste doelgroep wordt bereikt en de naamsbekendheid van le Bump snel verspreid wordt in de zoekmachines!

 

Screenshot Google ads le Bump

 

Facebook/Instagram adverteren

Maar daar stopt het niet! Sinds enkele maanden zijn we ook actief met adverteren via Facebook en Instagram. Hiermee behalen we aanzienlijk veel conversies. Onze gerichte advertenties zijn momenteel actief in Nederland, Duitsland, Spanje en Engeland. Stuk voor stuk locaties waar een studio van le Bump gevestigd is.

 

le Bump Facebook advertentie

 

Instagram advertenties le Bump

 

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Om hun online zichtbaarheid te vergroten, hebben we een reeks boeiende blogs geschreven. Belangrijk hierbij was om te denken vanuit de klanten van Le Bump. Welke vragen hebben zwangere vrouwen wanneer ze onderzoek doen naar een zwangerschapsbeeldje? Weet jij bijvoorbeeld al welke week het beste is om een zwangerschapsbeeldje te laten maken? De content op de pagina’s moest goed aansluiten bij de zoekintentie van de bezoekers. Oftewel: SEO. Dit is een techniek die de vindbaarheid van websites vergroot. Door gebruik van de juiste zoekwoorden in teksten, vinden zoekmachines websites sneller. En de klanten van Le Bump dus ook.

 

Het resultaat? le Bump wordt nu gemakkelijker gevonden en bereikt meer zwangere vrouwen dan ooit tevoren. Tja, voor de langere termijn is seo onmisbaar als je online zichtbaar wilt blijven. Wij zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van Le Bump.

 

Neem contact met ons op!

Zit je nu met een hoop vragen of wil je meer weten over hoe je jouw zichtbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met ad your service om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! Ons team staat klaar om je te helpen.

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  studentenadvocaat sfeerbeeld

  De Studentenadvocaat

  Zoekmachine
  Umbras Viridi twee mannen in gesprek

  Umbras Viridi

  Websites
  50plushypotheek - koen en erik

  50PlusHypotheek

  Zoekmachine
  lopen-zonder-blaren-schapen-en-medewerker

  Lopen Zonder Blaren

  Zoekmachine
  opposuits-regenboog-pak

  OppoSuits

  Zoekmachine
  doorkoen-kantoor

  doorKoen

  Zoekmachine