Zoekmachine

doorKoen

Bij het zoeken naar een hypotheekadviseur kijkt bijna iedereen online, maar bijna niemand gaat verder dan de eerste pagina met resultaten. In een stad waar huizenprijzen de pan uit rijzen en hypotheekrentes alle kanten op kunnen, wordt doorKoen gelukkig wél goed gevonden als hypotheekadviseur in Amsterdam. Maar met zoveel concurrentie, hoe zorg je ervoor dat doorKoen eruit springt? Tja, laat dat maar aan ons over! 😉

Zoekmachine optimalisatie

Het kopen van een (eerste) woning en het afsluiten van een hypotheek behoren voor veel mensen tot de belangrijkste beslissingen in het leven. Dit brengt logischerwijs met zich mee dat men zich goed verdiept en dus ook online op zoek zal gaan naar relevante informatie. doorKoen speelt slim in op dit gedrag, door stevig in te zetten op SEO. 

Elke maand zetten we nieuwe SEO-artikelen online voor doorKoen. SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent dat we artikelen schrijven die makkelijk te vinden zijn op Google. En we zorgen ervoor dat deze artikelen altijd de nieuwste cijfers bevatten. Google houdt namelijk van nieuwe info, en wij zorgen dat doorKoen altijd iets nieuws te bieden heeft.

 

doorkoen zoekresultaat in google

 

We schrijven niet alleen nieuwe artikelen, maar we frissen ook de oude op. Beter bekend als: redigeren. Daarnaast zorgen we ervoor dat doorKoen lokaal goed te vinden is. Dus als je zoekt op ‘overbieden Amsterdam’ of ‘huizenprijzen Amsterdam’, dan vind je doorKoen. Dat is best knap, want veel mensen zoeken naar deze info.

 

doorkoen zoekresultaat in google amsterdam

 

Social media management

Zoals gezegd: de woningmarkt staat letterlijk op zijn kop, zéker in Amsterdam. Naast het zoeken in een oververhitte markt zitten woningzoekende ook met vragen over het afsluiten van een geschikte hypotheek. Daarom is het dan ook extra belangrijk om juist nú op te vallen in het strijdlustige landschap van hypotheekadviseurs. Daarom laat doorkoen huizenzoekers zien dat hij ervoor ze is en ze graag voorziet van het allerbeste hypotheek- of verzekeringsadvies.

Wat houdt dat in? Dat we de geschreven artikelen niet alleen op hun website delen, maar óók op Facebook. Zo slaan we twee vliegen in één klap: meer mensen zien de content en het levert doorKoen extra backlinks op van andere websites. Die links zijn belangrijk omdat Google ze ziet als een pluspunt, wat helpt om nog hoger te scoren.

 

doorkoen post social media management

 

Hoe staat jouw financiële website ervoor?

Dus, hoe zorgen we ervoor dat doorKoen opvalt? Door constant hun website en social media te updaten met frisse en relevante content. We zorgen ervoor dat ze gevonden worden op de belangrijke zoekwoorden, vooral die over Amsterdam gaan. Dát is hoe doorKoen bovenaan blijft staan in deze concurrerende markt.

 

doorkoen seo resultaten analytics

 

Er is immers een enorm aanbod van financiële dienstverleners van hypotheekadviseur tot verzekeringskantoren, waarvan de meeste websites al hoog ranken in Google. Als jij nog niet goed scoort met jouw financiële website is er werk aan de winkel om hoger in Google te komen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  Case Pixel Universe

  Pixel Universe

  Zoekmachine
  de-hair-clinic-wolf-medewerkers

  Hair Clinic Wolf

  Websites
  studentenadvocaat sfeerbeeld

  De Studentenadvocaat

  Zoekmachine
  lassie-gerechten

  Lassie

  Zoekmachine
  The Recharge Club, eigenaressen Maroeska en Diede

  The Recharge Club

  Zoekmachine
  opposuits-regenboog-pak

  OppoSuits

  Zoekmachine