Websites

Umbras Viridi

Wanneer je een onderneming start, wil je dat de website niet alleen een verhaal vertelt, maar ook dat het een onvergetelijke indruk achterlaat bij je bezoekers. Dat is precies wat we hebben bereikt voor Umbras Viridi, een onderneming die persoonlijke begeleiding, coaching en advies aan ondernemers, directeuren en managers biedt.

Digitale transformatie

Samen met Umbras Viridi zijn we in gesprek gegaan over de wensen voor de opzet van de website, het idee erachter en hoe het er in grote lijnen uit moet gaan komen te zien. Wat wordt het doel van de website? Wat moet er verteld worden met de website? Welke informatie moet er weergegeven worden? De antwoorden op deze vragen hebben we meegenomen en zo zijn we begonnen met het ontwerpen van de huisstijl en het logo van Umbras Viridi.

Na enthousiaste reacties op de huisstijl en het logo, zijn we begonnen met het leukste gedeelte: het maken van een design voor de hele website. Door de duidelijke visie van de klant en het onderzoeken van de markttrends, is er een mooi ontwerp neergezet dat de kernwaarden van Umbras Viridi duidelijk weergeeft en tegelijkertijd een optimale gebruikerservaring biedt.

Het resultaat? Een website die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook functioneel en doelgericht is. Een website die laat zien wat Umbras Viridi is en wat het voor de bezoeker kan betekenen.

 

Het vullen van de website

Er is van tevoren goed nagedacht over de structuur van de website. Welke pagina’s moeten er komen? Welke zoekwoorden koppelen we aan deze pagina’s? En welke informatie willen we vertellen? We hebben een URL-structuur bedacht en zijn aan de slag gegaan met het schrijven van content voor alle pagina’s. In de tussentijd werd het design tot leven gebracht en was daar de definitieve website: Umbras Viridi

 

 

Zoekmachine optimalisatie

Een aantrekkelijke website is natuurlijk niet alles. Bij ad your service begrijpen we het belang van zoekmachine optimalisatie. Door onder andere het schrijven van content voor de website, zorgen wij ervoor dat de website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Zo zorgen we voor een sterke online zichtbaarheid en een groter bereik voor Umbras Viridi, wat essentieel is voor digitaal succes!

 

Umbras Viridi tekst consulting pagina

 

Jouw online zichtbaarheid vergroten?

Wil jij jouw online zichtbaarheid ook vergroten, maar weet je niet hoe? Wij helpen je hier graag mee verder. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  Umbras Viridi twee mannen in gesprek

  Umbras Viridi

  Websites