Werken bij

ad your service is regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste krachten. Of je nu een copywriter, SEO-specialist of SEA marketeer bent: wij zijn op zoek naar jou!

Allround tekstschrijver – Fulltime (40 uur)

Heb jij een vlotte pen, beheers je het Nederlands tot in de puntjes en let je goed op details? Wij zijn op zoek naar een allround tekstschrijver!

Stagiair(e) online marketing

Ben jij student en volg je een HBO-/WO-opleiding in de richting van marketing, communicatie, journalistiek of iets wat daarop lijkt? En wil je ervaring op doen in de online marketing? Dan zit je bij ons goed!

Online marketeer – Fulltime (38 – 40 uur)

Heb jij affiniteit met online marketeer en wil je hierin samen met ons groeien? Wij zijn op zoek naar een online marketeer!

Jr. online marketeer (die veel wil leren en hard wil groeien)

Ben jij momenteel student en bijna klaar met je opleiding of ben jij pas begonnen als online marketeer? Ga voor een vliegende start van je professionele carrière en grijp deze kans!

Open sollicitatie

ad your service is regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste krachten. Of je nu een copywriter, SEO-specialist of SEA marketeer bent: wij zijn op zoek naar jou! Ben je creatief, sociaal, proactief, resultaatgericht en heb je oog voor detail? Kies dan voor ad your service en bouw werkervaring op.

Waarom werken bij ad your service?

Afwisselende baan

Opleidingsmogelijkheden

Reiskostenvergoeding

Regelmatig teamuitjes

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
    Privacybeleid en
    Servicevoorwaarden zijn van toepassing.