Zoekmachine

Lassie

Wie kent Lassie nou niet? Je herinnert je vast die iconische reclames nog wel: “Lekker, lekker van Lassie“. Bij Lassie draait alles om heerlijke rijst, fantastische recepten en superleuke foodblogs. Maar hoe zorg je ervoor dat al dit lekkers ook echt de liefhebbers bereikt? Daar komen wij om de hoek kijken!

Wat betekent onze samenwerking met Lassie?

Lassie’s website? Tja, dat is en blijft een soort Disneyland voor rijstliefhebbers. Barstensvol producten waar het water je van in de mond loopt, recepten die zelfs de meest luie kok aan de slag krijgen, en blogs die boeiender zijn dan je gemiddelde soap. Maar hoe krijgen we deze schatten op het scherm van de echte foodies? Simpelweg door de kracht van twee ingrediënten: Google Advertising en SEO.

 

Je zoekt online naar de perfecte rijst voor je gerecht en bam, daar is Lassie! Hoe? Door onze slimme Googleadvertenties. We gebruiken hiervoo Google Ads, waarmee we ervoor zorgen dat als jij denkt aan rijst, Lassie meteen op je scherm verschijnt. En we zitten natúúrlijk niet stil; we zijn altijd bezig met het uitproberen van nieuwe dingen. Ken jij Performance Max bijvoorbeeld al?

Doel voor 2023? We mikken op 540.000 keer dat iemand zegt: “Hé, dat ziet er lekker uit!” door op onze advertenties te klikken. Dankzij Performance Max (simpel gezegd: een combinatie van Search-, Display-, Video- en Shopping advertenties. Deze combinatie zorgt voor nog betere en gepersonaliseerde advertenties) , hebben we meer kliks voor minder budget gekregen. En raad eens? We zijn nog maar halverwege het jaar en hebben al 392.000 “Hmm, lekker!” momentjes verzameld!

 

Door zorgvuldig gekozen zoekwoorden en nauwkeurige Google Ads-campagnes, zorgen we ervoor dat Lassie prominent aanwezig is bij zoekopdrachten naar heerlijke en snelle rijstrecepten. Onze zoekwoorden zijn zo specifiek dat zelfs de meest selectieve rijstzoekers bij Lassie terechtkomen. Op zoek naar ‘snelle sushi rijst’? Bam, daar verschijnt Lassie!

 

Voorbeelden van advertenties van Lassie in Google zoekresultaten.

 

Discovery Ads

Discovery Ads brengt adverteren naar een hoger niveau, alsof je door een interactief kookboek bladert op Google-kanalen zoals YouTube, Gmail en Google Discovery. Deze kanalen hebben een groot bereik en zijn ideaal om Lassie te introduceren aan consumenten die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie, gebaseerd op hun interesses. Handig! Onze visueel aantrekkelijke advertenties vertellen het verhaal van Lassie op een manier die resoneert met onze doelgroep.

 

Discovery ads Lassie

 

YouTube Ads

Wist je dat YouTube de op één na grootste zoekmachine ter wereld is? Dit krachtige platform is een powerhouse voor je merkbekendheid. Door het benutten van diverse advertentiemogelijkheden helpen we Lassie hun merkbekendheid te vergroten.

 

YouTube ads Lassie

 

SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

Zo nu en dan schrijven we voor Lassie SEO-geoptimaliseerde content uit die zo goed is, dat Google er wel van móét houden. Het resultaat? Landingspagina’s die perfect aansluiten bij onze advertenties.

 

Laten we praten!

Klaar om jouw merk naar nieuwe hoogtes te tillen met Google Ads en scherpe SEO-strategieën? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ad your service. Wij staan klaar om jouw bedrijf tot een succes te maken in de digitale wereld!

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  lopen-zonder-blaren-schapen-en-medewerker

  Lopen Zonder Blaren

  Zoekmachine
  The Recharge Club, eigenaressen Maroeska en Diede

  The Recharge Club

  Zoekmachine
  Pretty hot and tempting case

  Pretty Hot and Tempting

  Social Media Adverteren
  Case Pixel Universe

  Pixel Universe

  Zoekmachine