Hi,

Je website is je online visitekaartje. En eigenlijk is het nog veel meer: het is dé plek waar je bestaande klanten aan jouw product of dienst bindt en waar nieuwe klanten ermee kennismaken. De plek waar jouw business groeit. Dat laat je niet zomaar aan iemand over, en dat begrijpen wij maar al te goed.

In juni 2018 richtte Nils Kuipers ad your service op. Met jarenlange ervaring in de online media bij onder andere Sanoma Uitgevers en EEN Media zag hij de online wereld opkomen, veranderen en uitgroeien tot wat wij nu zien als ‘het internet’. De ervaring van Nils gaat van banners en bloggers tot influencers en vloggers, van social media tot zoekmachines: alles rondom online marketing.

Over ons

In 2021 breidde het team van ad your service zich verder uit. Demy Zandburg beschikt over kennis van SEO, SEA en Social Advertising. Demy studeerde Commerciële Economie in Almere, en heeft ervaring opgedaan bij o.a. Rabobank, Triade en Tiny Library. Daarnaast heeft ze ook een half jaar in Denemarken gestudeerd waarbij ze haar kennis in marketing verder heeft uitgebreid. 

Over ons

Begin 2022 sloot Britt Stroek zich aan bij het team van ad your service. Britt heeft in 2021 de universitaire studie Media & Cultuur in Utrecht afgerond. Hier bestudeerde zij communicatie en mediagebruik vanuit verschillende perspectieven. Al snel ontdekte zij dat haar passie in een ietwat andere richting lag, namelijk: online marketing. Bij haar stagebedrijf Smilde Bakery, waar zij mocht werken voor grote merken als HomeMade Bakmixen en Pruvé, leerde zij de fijne kneepjes van dit vak. Met haar kennis van SEO, SEA en haar enorme passie voor social media vult zij het team van ad your service perfect aan. De verschillende kanalen kennen dan ook geen geheimen meer voor haar.

AYS-Britt

Don Kemper is sinds september 2022 werkzaam bij ad your service. Don is afgestudeerd aan de HvA: opleiding HBO Creative Business. Hier heeft hij van alles geleerd over het ontwerpen, de productie, vermarkting en exploitatie van allerlei soorten content en media. Verder heeft hij vooral veel geleerd op het gebied van online marketing. Zo heeft hij een marketing gerelateerde minor voor het kledingmerk Once We Were Warrios vervult en zijn stage op de online marketingafdeling van EuroParcs succesvol afgerond. Hier is hij nog een aantal maanden parttime werkzaam geweest.

In 2022 sloot ook Julia Hofman zich aan bij het team van ad your service. Julia heeft Marketing Management gestudeerd aan de Avans Academie in ’s Hertogenbosch. Bij haar stagebedrijf WelBewust Psycholoog leerde zij haar kennis toe te passen in de praktijk. Zij hield zich hier vooral bezig met het optimaliseren van de website en het schrijven van teksten. De combinatie van SEO met het schrijven van teksten met de juiste zoekwoorden is iedere keer opnieuw een creatieve uitdaging.

Begin 2023 breidde het team zich uit met een 6e lid, Youri Wiegerink. Tijdens zijn studie International Business Management heeft Youri ervaring op gedaan op verschillende vlakken van de online marketing. Zo heeft hij gewerkt bij een reisbureau, een tech startup. Daarnaast heeft hij als ZZP’er websites gebouwd en bedrijven geadviseerd over verbeteringen van hun online zichtbaarheid. Deze kennis kan hij mooi toepassen voor de klanten van ad your service.

Laten we samen kijken wat wij voor jouw online aanwezigheid en vindbaarheid kunnen betekenen. De diensten van ad your service staan voor een langdurige, laagdrempelige en prettige samenwerking. We doen altijd meer voor je dan ons gevraagd wordt, denken met je mee en zijn altijd flexibel. Wat jouw branche ook is: samen kunnen we aan een passende strategie werken.

Dit vinden onze klanten van ons