Hi,

Je website is je online visitekaartje. En eigenlijk is het nog veel meer: het is dé plek waar je bestaande klanten aan jouw product of dienst bindt en waar nieuwe klanten ermee kennismaken. De plek waar jouw business groeit. Dat laat je niet zomaar aan iemand over, en dat begrijpen wij maar al te goed.

In juni 2018 richtte Nils Kuipers ad your service op. Met jarenlange ervaring in de online media bij onder andere Sanoma Uitgevers en EEN Media zag hij de online wereld opkomen, veranderen en uitgroeien tot wat wij nu zien als ‘het internet’. De ervaring van Nils gaat van banners en bloggers tot influencers en vloggers, van social media tot zoekmachines: alles rondom online marketing.

Begin 2020 breidde het team van ad your service uit. Angelique Wilms versterkt nu het team met haar kennis over SEO, affiliate marketing en social media. Angelique studeerde journalistiek in Utrecht, was werkzaam voor Hearst Nederland bij online redacties en maakte de overstap naar online marketing, waar zij zich bij ad your service nu ook specialiseert in SEA.

Laten we samen kijken wat wij voor jouw online aanwezigheid en vindbaarheid kunnen betekenen. De diensten van ad your service staan voor een langdurige, laagdrempelige en prettige samenwerking. We doen altijd meer voor je dan ons gevraagd wordt, denken met je mee en zijn altijd flexibel. Wat jouw branche ook is: samen kunnen we aan een passende strategie werken.

Dit vinden onze klanten van ons
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Daniel
Daniel
06:12 22 Apr 20
Nils heeft voor verschillende klanten van ons de paid advertising verzorgd en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit, de professionaliteit en de communicatie. Hij denkt mee, komt met nieuwe ideeën en is een fijn persoon om mee samen te werken. Een absolute aanrader dus.
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!