Hi,

Je website is je online visitekaartje. En eigenlijk is het nog veel meer: het is dé plek waar je bestaande klanten aan jouw product of dienst bindt en waar nieuwe klanten ermee kennismaken. De plek waar jouw business groeit. Dat laat je niet zomaar aan iemand over, en dat begrijpen wij maar al te goed.

In juni 2018 richtte Nils Kuipers ad your service op. Met jarenlange ervaring in de online media bij onder andere Sanoma Uitgevers en EEN Media zag hij de online wereld opkomen, veranderen en uitgroeien tot wat wij nu zien als ‘het internet’. De ervaring van Nils gaat van banners en bloggers tot influencers en vloggers, van social media tot zoekmachines: alles rondom online marketing.

Over ons

In 2021 breidde het team van ad your service zich verder uit. Demy Zandburg beschikt over kennis van SEO, SEA en Social Advertising. Demy studeerde Commerciële Economie in Almere, en heeft ervaring opgedaan bij o.a. Rabobank, Triade en Tiny Library. Daarnaast heeft ze ook een half jaar in Denemarken gestudeerd waarbij ze haar kennis in marketing verder heeft uitgebreid. 

Over ons

Begin 2022 sloot Britt Stroek zich aan bij het team van ad your service. Britt heeft in 2021 de universitaire studie Media & Cultuur in Utrecht afgerond. Hier bestudeerde zij communicatie en mediagebruik vanuit verschillende perspectieven. Al snel ontdekte zij dat haar passie in een ietwat andere richting lag, namelijk: online marketing. Bij haar stagebedrijf Smilde Bakery, waar zij mocht werken voor grote merken als HomeMade Bakmixen en Pruvé, leerde zij de fijne kneepjes van dit vak. Met haar kennis van SEO, SEA en haar enorme passie voor social media vult zij het team van ad your service perfect aan. De verschillende kanalen kennen dan ook geen geheimen meer voor haar.

AYS-Britt

Don Kemper is sinds september 2022 werkzaam bij ad your service. Don is afgestudeerd aan de HvA: opleiding HBO Creative Business. Hier heeft hij van alles geleerd over het ontwerpen, de productie, vermarkting en exploitatie van allerlei soorten content en media. Verder heeft hij vooral veel geleerd op het gebied van online marketing. Zo heeft hij een marketing gerelateerde minor voor het kledingmerk Once We Were Warrios vervult en zijn stage op de online marketingafdeling van EuroParcs succesvol afgerond. Hier is hij nog een aantal maanden parttime werkzaam geweest.

In 2022 sloot ook Julia Hofman zich aan bij het team van ad your service. Julia heeft Marketing Management gestudeerd aan de Avans Academie in ’s Hertogenbosch. Bij haar stagebedrijf WelBewust Psycholoog leerde zij haar kennis toe te passen in de praktijk. Zij hield zich hier vooral bezig met het optimaliseren van de website en het schrijven van teksten. De combinatie van SEO met het schrijven van teksten met de juiste zoekwoorden is iedere keer opnieuw een creatieve uitdaging.

Laten we samen kijken wat wij voor jouw online aanwezigheid en vindbaarheid kunnen betekenen. De diensten van ad your service staan voor een langdurige, laagdrempelige en prettige samenwerking. We doen altijd meer voor je dan ons gevraagd wordt, denken met je mee en zijn altijd flexibel. Wat jouw branche ook is: samen kunnen we aan een passende strategie werken.

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader