Social Media Adverteren

Padel Mate Club

Maak kennis met Padel Mate Club – de leukste padelclub van Nederland. Met hun geavanceerde systeem wordt het reserveren van banen en het huren van uitrusting een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd op de baan doorbrengt zonder dat het veel moet kosten. Met in totaal 10 banen, zowel binnen als buiten, staat Padel Mate Club in Amstelveen klaar voor iedere padelliefhebber.

Maar, hoe zorgen we ervoor dat mensen niet alleen van deze plek horen, maar ook daadwerkelijk banen gaan boeken en lessen gaan volgen? Hier komt ad your service in beeld.

Wat betekenen wij voor Padel Mate Club?

Hoe zorgen we ervoor dat mensen daadwerkelijk de stap zetten om te boeken of lessen te volgen? Wij slaan de bal graag in de goede richting met zoekmachineoptimalisatie, socialmedia-advertising en SEA. Wij, ad your service, zijn vanaf het begin af aan betrokken geweest bij Padel Mate Club. Voordat de website zelfs maar live was, waren wij al druk bezig met het schrijven van alle webteksten.

 

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

We hebben de vindbaarheid van Padel Mate Club flink geboost, zodat wanneer jij zoekt naar een plek om padel te spelen (in omgeving Amstelveen & Hoorn), je vrijwel direct Padel Mate Club ziet staan tussen de zoekresultaten. Dit deden we door de website niet alleen visueel aantrekkelijk te maken, maar ook door de inhoud perfect af te stemmen op jouw zoekopdrachten als fanatiek padelspeler.

 

Padel Mate Club zoekmachine

 

Social advertising

Met creatieve posts en teksten die aanspreken, brengen we de sfeer van Padel Mate Club naar je toe. Onze campagnes zijn zo opgezet dat je wordt aangemoedigd om die reservering te maken of die les te boeken. Bovendien geven we speciale evenementen, zoals de Ladies Night of lokale toernooien, extra aandacht om Amstelveense padelspelers te enthousiasmeren.

 

Social Ads Padel Mate Club

 

En ja, we zorgen er ook voor dat Padel Mate Club goed gevonden wordt in Google. Door doelgerichte advertenties komen padelliefhebbers direct bij deze padellocatie terecht.

 

Google Ads resultaten Padel Mate Club

 

Sinds de start in september 2022 heeft Padel Mate Club een enorme groei doorgemaakt, mede dankzij onze inzet. En daar zijn wij natuurlijk supertrots op! Het succes van de club is zelfs zo groot dat er nu plannen zijn om een nieuwe club in Hoorn te openen. En ja, ook daar mogen wij de online marketing voor onze rekening nemen.

 

Ervaar Padel Mate Club zelf!

Ben je al nieuwsgierig geworden naar Padel Mate Club? Bezoek hun Instagram-pagina @PadelMateClub om een voorproefje te krijgen van de sfeer. Ervaar je graag zelf het spel? Of je nu een beginner bent of al flink wat ervaring hebt, bij Padel Mate Club staan de deuren altijd open.

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  The Recharge Club, eigenaressen Maroeska en Diede

  The Recharge Club

  Zoekmachine
  Case Pixel Universe

  Pixel Universe

  Zoekmachine
  Umbras Viridi twee mannen in gesprek

  Umbras Viridi

  Websites
  lopen-zonder-blaren-schapen-en-medewerker

  Lopen Zonder Blaren

  Zoekmachine