Zoekmachine

Derec

Derec is hét detacheringsbureau van Nederland dat zich richt op het vinden van de perfecte kandidaten voor het onderwijs en de zorg. Ze staan voor een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij ze zowel de opdrachtgever als de kandidaat goed leren kennen om zo de beste match te kunnen maken. 

Bij ad your service zijn we trots om de online marketing voor Derec te verzorgen. We zorgen dat Derec gezien wordt, precies daar waar het ertoe doet. Benieuwd hoe we dat doen? Komt ‘ie:

SEO en SEA: zó komt Derec bovenaan in Google

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Dat betekent dat we de website van Derec zo inrichten dat deze goed scoort in de organische zoekresultaten van Google. We doen onderzoek naar de beste zoekwoorden, schrijven relevante en informatieve teksten én optimaliseren de techniek en de snelheid van de website. Zo zorgen we ervoor dat Derec opvalt tussen de concurrenten en meer bezoekers naar de website trekt.

 

Zo maken we bijvoorbeeld landingspagina’s die dieper ingaan op bepaalde banen, zoals wiskunde docent of avo-docent. Zo trekken we gericht verkeer aan van gebruikers die meer willen weten over een bepaald beroep.

 

Seo resultaten van Derec

 

SEA staat voor zoekmachine adverteren. Dat betekent dat we betaalde advertenties inzetten om de boodschap van Derec nog verder te verspreiden. We maken gebruik van Google Ads, het advertentieplatform van Google, om gerichte campagnes op te zetten voor verschillende doelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld meer naamsbekendheid creëren, meer leads genereren of meer conversies realiseren. We houden alles goed in de gaten en sturen dagelijks bij waar nodig.

 

Google Ads advertentie van Derec

 

Je wilt personeel werven. Dan denk je waarschijnlijk niet direct aan Google Ads. Op zich is dat ook logisch, want het kan bijvoorbeeld zijn dat je niet eens een Google Ads account hebt of je vingers hier niet eens aan wilt branden. Toch is dit een sterk kanaal om mensen te werven. Zéker in het geval van Derec. Waarom?

 

Derec betaalt enkel per klik. Klikken mensen niet op de advertenties, dan betalen ze ook niet

De vacature-advertenties van Derec kunnen we heel goed afbakenen. In het geval van Derec targeten we vooral op de Randstad. Hier zijn de personeelstekorten immers het grootste;

Via Google Ads kun je leeftijden uitsluiten. Zo kun je bijvoorbeeld 65+ uitsluiten bij de vacaturecampagnes.

 

Social media management en social advertising

Social media zijn niet meer weg te denken uit het online landschap. Óók als je het inzet voor recruitment. En al helemaal als je doelgroep mensen uit generatie Z zijn (hallo pabostudenten). Bovendien kunnen social media helpen om een functie sneller in te vullen. Bij ad your service verzorgen we de social media management voor Derec. Dat houdt in dat we de social media kanalen van Derec beheren, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. We creëren en plaatsen leuke content, zoals berichten, foto’s, video’s en stories, die de identiteit en de visie van Derec weerspiegelen. We reageren op reacties en vragen van volgers en stimuleren de interactie van gebruikers. Zo geven wij met deze content een realistische kijk hoe het er bij Derec aan toegaat.

 

social media management van Derec op LinkedInSocial media management op Instagram van Derec

 

Social advertising is de volgende stap in de social media strategie. Dat houdt in dat we betaalde advertenties inzetten op de social media platforms om het bereik en de impact van de content te vergroten. We maken gebruik van de vele targetingmogelijkheden van Facebook, Instagram en LinkedIn om de juiste doelgroepen te bereiken met de juiste boodschap. We testen verschillende advertentievormen, zoals carrousels, video’s en stories om te zien wat het beste werkt. We meten de resultaten en optimaliseren de advertenties elke dag om alles eruit te halen.

 

En ja, ook personeel vinden via social advertising levert snel kandidaten. Daarnaast bieden Facebook en Instagram uitgebreide mogelijkheden om op een specifieke doelgroep te adverteren, zoals locatie, interesses, functietitels en gedrag. Bovendien wordt het employer branding van Derec hiermee versterkt.

 

Derec social advertising advertenties

 

Resultaten waar je blij van wordt 😉

Door slim in te zetten op SEO, SEA, socialmediabeheer en social advertising, staat Derec nu stevig op de online kaart. We hebben Derec niet alleen zichtbaarder en beter vindbaar gemaakt, maar ook gezorgd voor meer bezoekers en acties op hun website. Derec is nu een bekende naam bij veel Nederlanders die werken, op zoek zijn naar werk of opdrachten hebben.

 

Maar het allermooiste? Onze online marketinginspanningen helpen niet alleen Derec vooruit, maar ook de maatschappij. Met Derec aan onze zijde krijgen meer klassen les en kunnen scholen open blijven. Zorginstellingen vinden makkelijker gekwalificeerd personeel, waardoor patiënten sneller de zorg krijgen die ze nodig hebben. We zijn er trots op dat we aan deze positieve factoren mogen bijdragen en samen met Derec echt een verschil maken. 💛

 

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  lassie-gerechten

  Lassie

  Zoekmachine
  Padel Mate Club x ad your service

  Padel Mate Club

  Social Media Adverteren
  The Recharge Club, eigenaressen Maroeska en Diede

  The Recharge Club

  Zoekmachine
  doorkoen-kantoor

  doorKoen

  Zoekmachine
  voornaamwijzigenmag-op-computer

  Voornaam Wijzigen Mag

  Zoekmachine
  Umbras Viridi twee mannen in gesprek

  Umbras Viridi

  Websites