Zoekmachine

De Studentenadvocaat

De Studentenadvocaat is dé advocaat voor studenten die je verder helpt wanneer je het als student niet eens bent met een bepaalde beslissing van je onderwijsinstelling. Zit je in de knel met een negatief bindend studieadvies (BSA) waardoor je moet stoppen met je studie? Of word je onterecht beschuldigd van plagiaat of fraude, met alle gevolgen van dien? De Studentenadvocaat kan je daarbij helpen, zo goed als gratis. Voor iedereen en meteen. Met deze advocaat sta je als student juridisch sterk in je schoenen. Maar hoe vind je de weg naar De Studentenadvocaat als je in zo’n situatie zit?

Wat doen wij voor de Studentenadvocaat?

De Studentenadvocaat wilde meer studenten bereiken die hulp nodig hebben bij hun studieproblemen. Maar hoe zorg je ervoor dat je online opvalt tussen alle andere advocatenkantoren en juridische dienstverleners? Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt door studenten die zoeken naar informatie of hulp bij een negatief BSA, fraude of plagiaat? Hoe zorg je ervoor dat je je onderscheidt als dé specialist op dit gebied, en dat je vertrouwen en autoriteit uitstraalt? Júústem, online marketing.

 

ad your service to the rescue!

Bij ad your service hebben we een online marketing strategie ontwikkeld die bestaat uit twee onderdelen: SEO en SEA. Met deze combinatie hebben we De Studentenadvocaat online zichtbaar én vindbaar gemaakt. Resultaat? Een flinke boost in bezoekers en acties op de website.

SEO-artikelen

We hebben de site van De Studentenadvocaat een flinke SEO-boost gegeven. Dat betekent hoger scoren in Google op belangrijke zoekwoorden zoals ‘negatief BSA’, ‘fraude’, ‘plagiaat’, en ‘advocaat voor studenten’. Ook hebben we gezorgd voor een technisch strakke site: snel, mobielvriendelijk en makkelijk te navigeren.

Elke drie weken knalden we er een SEO-artikel uit over topics die studenten echt aanspreken. Denk aan ‘Wat doe je bij een negatief BSA?’ of ‘Hoe blijf je weg van plagiaat?’. Deze artikelen hebben we zo geoptimaliseerd dat ze bovenaan in Google verschijnen op die onderwerpen.

 

SEO resultaten de studentenadvocaat

 

Dit is het bewijs dat een langetermijnstrategie in SEO zó goed werkt. Hoog in Google staan gebeurt nu eenmaal niet door een knip met je vingers. Wij geven onze klanten aan het begin van ons contact daarom altijd aan dat het om een langetermijnstrategie gaat. Het grote voordeel hiervan is dat je online vindbaarheid blijvender is en niet afhankelijk van een advertentiebudget. Dus ja: seo is een investering voor op de langere termijn. Nadat je de topposities bereikt blijf je van de voordelen genieten. De Studentenadvocaat is het levende bewijs dat het werkt.

SEA

Zoals hierboven aangegeven: seo zorgt op lange termijn voor hogere organische posities. De tegenhanger hiervan is sea. Door middel van sea (betaalde advertenties in Google) sta je sneller bovenaan. Ook dit hebben wij ingesteld voor de Studentenadvocaat. Zo zijn we er zeker van dat ze bovenaan de zoekresultaten verschijnen wanneer studenten zoeken naar hulp bij een negatief BSA, fraude of plagiaat. We monitoren de campagnes dagelijks, zodat we de beste resultaten behalen tegen de laagste kosten.

 

advertentie in google van studentenadvocaat

 

Resultaten om trots op te zijn

Onze aanpak voor De Studentenadvocaat heeft ontzettend goed gewerkt. Kijk maar eens naar deze cijfers:

 

SEO restultaten de studentenadvocaat

 

Maar waar we écht blij van worden? Met onze marketinginspanningen helpen we niet alleen De Studentenadvocaat, maar maken we ook een verschil in de maatschappij. Dankzij De Studentenadvocaat kunnen meer studenten hun studie doorzetten zonder voortijdig te stoppen. Ze staan sterker in hun schoenen om hun rechten te verdedigen tegen onterechte beschuldigingen zoals een negatief BSA, fraude of plagiaat. We zijn supertrots dat we hieraan kunnen bijdragen en samen met De Studentenadvocaat!

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  lopen-zonder-blaren-schapen-en-medewerker

  Lopen Zonder Blaren

  Zoekmachine
  Case Pixel Universe

  Pixel Universe

  Zoekmachine
  derec-medewerkers

  Derec

  Zoekmachine
  Pretty hot and tempting case

  Pretty Hot and Tempting

  Social Media Adverteren
  de-hair-clinic-wolf-medewerkers

  Hair Clinic Wolf

  Websites