Lassie-ad-your-service

Bij Lassie denk je onmiddellijk aan smakelijke rijstproducten, verrukkelijke recepten en inspirerende foodblogs. Maar hoe zorg je ervoor dat deze lekkernijen ook daadwerkelijk bij jouw doelgroep terechtkomen? Enter ad your service!

Wat betekent onze samenwerking met Lassie?

De website van Lassie is een smakelijke schatkist vol met producten, verleidelijke recepten en boeiende blogs. Maar hoe brengen we deze juweeltjes onder de aandacht van hongerige foodies? Simpelweg door de kracht van Google Advertising en SEO!

Lassie’s rijkelijke assortiment krijgt de aandacht die het nodig heeft via gerichte Google advertenties. Met hun Google Ads-account zijn we niet alleen zichtbaar; we zijn dynamisch, door constant te innoveren en te experimenteren, vooral met het veelbelovende Performance Max.

Ons doel voor 2023? Een indrukwekkende 540.000 kliks via Google Ads. Dankzij Performance Max zijn het aantal klikken enorm gestegen en de CPC gedaald. Nu, nog maar halverwege het jaar, zijn wij al vliegensvlug op weg met zo’n 392.000 kliks!

Met zorgvuldig geselecteerde zoekwoorden en precisie in onze Google Ads-campagnes, zorgen we ervoor dat Lassie prominent aanwezig is wanneer mensen zoeken naar smakelijke en snelle rijstrecepten.

Voorbeelden van advertenties van Lassie in Google zoekresultaten.

Discovery Ads

Discovery Ads gaat verder dan gewoon adverteren. Het presenteert jouw merk op een visueel aantrekkelijke manier over meerdere Google-kanalen zoals YouTube, Gmail en de Google Discover feed. En ad your service heeft deze geïntegreerde ervaring ook voor Lassie gerealiseerd!

Discovery ads Lassie

YouTube Ads

Wist je dat YouTube de op één na grootste zoekmachine ter wereld is? Dit krachtige platform is een powerhouse voor je merkbekendheid. Door het benutten van diverse advertentiemogelijkheden helpen we Lassie hun merkbekendheid te vergroten.

YouTube ads Lassie

SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

Maar daar stopt het niet. Om de gebruikerservaring te maximaliseren, leveren we maandelijks SEO-geoptimaliseerde content voor Lassie. Dit resulteert in gestroomlijnde landingspagina’s die naadloos aansluiten bij en de effectiviteit van onze Google Ads-campagnes vergroten.

Laten we praten!

Klaar om jouw merk naar nieuwe hoogtes te tillen met Google Ads en scherpe SEO-strategieën? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ad your service. Wij staan klaar om jouw bedrijf tot een succes te maken in de digitale wereld!

Dit vinden onze klanten van ons