Websites

Hair Clinic Wolf

Hair Clinic Wolf is de plek waar je moet zijn als je een volle bos haar wilt. Het maakt niet uit of je haar dunner wordt, uitvalt of gewoon toe is aan een metamorfose: bij Hair Clinic Wolf krijg je het haar dat je altijd al wilde. Ze behandelen je haar met de nieuwste technieken en apparatuur. Ze zijn de beste in hun vakgebied en dat willen ze ook graag laten zien.

De website van Hair Clinic Wolf was een ander verhaal. Die was zo oud als Methusalem. Dat zagen wij meteen. Wij weten hoe belangrijk een goede website is voor je SEO- en SEA-resultaten. Daarom zeiden we tegen Hair Clinic Wolf: dit kan zo niet langer. We wilden een website maken die hun kennis laat zien én goed werkt voor Google en de bezoekers. Een website die past bij hun professionele en klantgerichte uitstraling. Een website waar je haar spontaan van gaat glanzen. 😉

De uitdaging

Hoe laat je de wereld weten dat jij de beste bent in haartransplantaties en haaruitvalbehandelingen? Dat was de vraag waar Hair Clinic Wolf mee zat. Hun website was verouderd: traag, saai en niet mobielvriendelijk. Ook was de website slecht vindbaar in Google en had het geen duidelijke call-to-actions. Bezoekers haakten snel af en namen geen contact op.

Hair Clinic Wolf wilde een website die hun expertise en kwaliteit laat zien en die bezoekers overtuigt om contact op te nemen. Het is daarom heel belangrijk dat ze vertrouwen uitstralen. Ze zochten een partner voor een frisse, functionele website. Een website die hun diensten en resultaten goed presenteert en die bezoekers aanspoort om actie te ondernemen.

 

animatie van Hair Clinic Wolf website

 

De oplossing

Daar kwam ad your service in actie. We hebben voor Hair Clinic Wolf een website ontwikkeld die helemaal bij hun past. Door goed te luisteren en een slimme strategie te bedenken, hebben we een website opgeleverd die de doelgroep goed informeerden de concurrentie verslaat.

Het nieuwe design is modern en stijlvol, met een duidelijke structuur en een krachtige boodschap. De website is nu supersnel, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar. Dankzij het responsive design ziet de website er op alle apparaten geweldig uit.

Zoals je ziet, hebben we ook een contact opnemen via WhatsApp-button toegevoegd, waarmee bezoekers meteen een bericht kunnen sturen naar Hair Clinic Wolf. Dit maakt het contact makkelijk, persoonlijk en snel. Zo vergroten we de kans dat bezoekers klanten worden.

We hebben gekozen voor WordPress, zodat het team van Hair Clinic Wolf ook zelf de website eenvoudig kan beheren en bijwerken. We voegden ook diverse handige plugins toe voor een betere en veiligere website.

 

SEO en SEA

Online opvallen is belangrijk. Daarom helpen we Hair Clinic Wolf met twee dingen: SEO en SEA. Met SEO zorgen we ervoor dat de website hoog scoort in de organische zoekresultaten van Google. Met SEA zetten we gerichte advertenties in om potentiële klanten te bereiken.

Voor SEA behalen wij al vanaf de start hele mooie resultaten. We hebben een campagne bedacht die helemaal past bij de doelgroep en de diensten van Hair Clinic Wolf. We houden de campagne scherp in de gaten en maken hem steeds beter. Zo krijgen we meer bezoekers, meer leads en meer omzet.

Zoals gezegd, voor SEO was de website toe aan een opknapbeurt. De oude website was niet meer van deze tijd en deed het niet goed bij Google en de bezoekers. Daarom hebben we een nieuwe website gemaakt die vlot en makkelijk werkt. De nieuwe website is ook aangepast aan de woorden waar mensen naar zoeken als ze een oplossing willen voor hun haarproblemen.

 

Het resultaat

De nieuwe website van Hair Clinic Wolf is een schot in de roos. Het trekt meer bezoekers, en genereert meer meer klanten. Zo bevestigt het Hair Clinic Wolf’s positie als dé specialist in haartransplantatie en haaruitvalbehandeling, wat klanten vertrouwen en tevredenheid geeft.

 

grafiek dat groei laat zien

 

Bovendien hebben we met Hair Clinic Wolf laten zien dat een nieuwe website écht het verschil kan maken. Wij hebben erop aangedrongen dat ze hun oude website moesten vervangen, omdat we het beste voor ze wilden. En dat hebben we waargemaakt.

Hieronder zie je een paar screenshots van de nieuwe website van Hair Clinic Wolf:

 

mockup van Hair Clinic Wolf website

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  50plushypotheek - koen en erik

  50PlusHypotheek

  Zoekmachine
  voornaamwijzigenmag-op-computer

  Voornaam Wijzigen Mag

  Zoekmachine
  derec-medewerkers

  Derec

  Zoekmachine
  opposuits-regenboog-pak

  OppoSuits

  Zoekmachine