Zoekmachine

Pixel Universe

Pixel Universe is een filmstudio in Haarlem die de mooiste video’s maakt die je ooit hebt gezien. Van TV-commercials tot 3D VR-video’s, ze kunnen het allemaal. Maar hoe zorg je ervoor dat die video’s ook gezien worden door de juiste mensen? Dat is waar ad your service om de hoek komt kijken. Wij weten precies hoe we die video’s onder de aandacht brengen bij de doelgroep en hoe je deze doelgroep overtuigt om klant te worden.

ad your service ging aan de slag met een grondig zoekwoordenonderzoek om te ontdekken waar de potentiële klanten van Pixel Universe naar zochten. Vervolgens schreef ons team pakkende SEO-teksten voor de website van Pixel Universe, waarin we de zoekwoorden op een slimme en relevante manier verwerkten. Ook maakten ze spetterende thumbnails en ondertiteling voor de video’s van Pixel Universe, en voegden ze een duidelijke call-to-action toe om de kijkers aan te sporen tot actie.

Pixel Universe bovenaan in de betaalde zoekresultaten van Google met de zoekterm 'filmstudio Haarlem'.

 

Maar dat was nog niet alles. ad your service zette ook Google Ads in om Pixel Universe bovenaan de zoekresultaten te laten schitteren voor belangrijke zoektermen, zoals ‘filmstudio Haarlem’. We maakten hiervoor gebruik van verschillende soorten advertenties, zoals tekstadvertenties, displayadvertenties en videoadvertenties. Zo konden we de doelgroep van Pixel Universe op verschillende manieren bereiken.  Ons team optimaliseerde de advertenties dagelijks op basis van de resultaten en de feedback van Pixel Universe zelf.

 

Schermafbeelding van de filmstudio huren pagina van Pixel Universe.

 

De resultaten van de samenwerking tussen ad your service en Pixel Universe waren noemenswaardig. Het aantal zoekwoorden waarop Pixel Universe gevonden werd, schoot omhoog met ruim 40%. Het aantal bezoekers, leads en conversies nam ook flink toe. Pixel Universe was dan ook erg blij met de diensten van ad your service. En terecht!

ad your service is trots op de fijne samenwerking met Pixel Universe en blijft hen ondersteunen met SEO en Google Ads. Wil je ook meer online zichtbaarheid en klanten genereren met SEO en Google Ads? Neem dan contact op met ad your service voor een vrijblijvend gesprek.

 

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  Pretty hot and tempting case

  Pretty Hot and Tempting

  Social Media Adverteren
  doorkoen-kantoor

  doorKoen

  Zoekmachine
  The Recharge Club, eigenaressen Maroeska en Diede

  The Recharge Club

  Zoekmachine
  Umbras Viridi twee mannen in gesprek

  Umbras Viridi

  Websites
  o2h-campagne-voor-videoland

  O2H Creative Solutions

  Websites