Zoek je een SEO specialist in Amsterdam? Daarmee kunnen we je helpen

Leestijd 3 minuten

SEO is essentieel wanneer je een duurzame online strategie wil genereren voor de website van jouw brand of bedrijf. De meeste mensen starten hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf in een zoekmachine. Ook wanneer men een aankoop offline doet.

Wij zijn een online marketingbureau en kunnen als SEO specialist in Amsterdam je helpen met deze duurzame strategie. Omdat SEO voor de meeste bedrijven enorm interessant kan zijn, vertellen we je meer over wat een SEO specialist doet en voor jou kan betekenen.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, op z’n Nederlands betekent dit zoekmachineoptimalisatie. Het is gericht op het verbeteren van de vindbaarheid van websites in zoekmachines zoals Bing en Google door middel van het optimaliseren van de inhoud van een website en de linkstrategie. Dit alles valt onder het vakgebied van een SEO specialist.

SEO valt onder de overkoepelende term Search Engine Marketing (SEM), ook wel zoekmachinemarketing genoemd. Search Engine Marketing is onder te verdelen in SEO en Search Engine Advertising (SEA).

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist kent de zoekmachines als geen ander en zorgt ervoor dat websites relevante bezoekers trekken via de organische zoekresultaten van verschillende zoekmachines. Deze zoekresultaten worden weergegeven onder de gesponsorde advertenties (SEA). Deze positie kost je niks en wordt door verschillende algoritmes bepaald door de zoekmachine. In Nederland is Google de grootste zoekmachine.

Wij als SEO specialist in Amsterdam weten hoe je een website of webshop goed vindbaar moet maken in de zoekmachines, maar wat doet een SEO specialist precies? Dit dus:

 • Een goede positie verwerven in de zoekmachine(s) door middel van kwalitatieve content (SEO copywriting).
 • Relevante bezoekers trekken naar de website via de organische zoekresultaten, wat uiteindelijk voor meer leads moet zorgen.
 • Linkbuilding.
 • Aanbevelingen aandragen omtrent SEO en technische verbeteringen aan de website (gebruiksvriendelijkheid).
 • Het analyseren van het zoekgedrag van verschillende doelgroepen.
 • Het opstellen van een zoekwoordenanalyse.
 • De huidige positie en organische zoekwoorden vaststellen van de desbetreffende website.
 • Het analyseren en monitoren van de positie van de desbetreffende website door middel van Google AnalyticsSearch Console en andere SEO tools.
 • Het volgen van trends en ontwikkelingen binnen de SEO- en online marketingwereld om zo nieuwe ontwikkelingen in te zetten in de praktijk.

SEO specialist Amsterdam

Waarom zou je een SEO specialist in Amsterdam willen inhuren?

Een SEO specialist inhuren doe je voor meerdere doeleinden. Ben je benieuwd naar jouw positie in de zoekmachine(s)? Een SEO specialist zoekt dit voor je uit door middel van een analyse! Wil je investeren in een organische online strategie, waarmee je meer relevante gebruikers naar je website trekt? Ook daarmee kan een SEO specialist je helpen. Hierom is het in veel gevallen handig om SEO uit te besteden aan een SEO specialist in bijvoorbeeld Amsterdam. Zo kun jij je focussen op je eigen business en wordt SEO voor je geregeld door een marketingbureau dat er verstand van heeft.

Waarom bij SEO kiezen voor een online marketingbureau als ad your service?

Wij kunnen je aanraden om bij SEO te kiezen voor een online marketingbureau zoals wij. Waarom? Hierdoor hou je continuïteit en structuur in je SEO. Wij als SEO specialist in Amsterdam weten wat er precies moet gebeuren en kunnen een heel plan voor jouw bedrijf opstellen en uitwerken. Je weet dan dat er continu aan de organische online strategie van jouw bedrijf wordt gewerkt. Daarnaast heeft een SEO specialist specifieke kennis en weet welke zoekwoorden er gebruikt moeten worden en welke content er geschreven moet worden. Wij als SEO specialist in Amsterdam weten veel van content, techniek en tools zoals WordPress en Google Analytics. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.