SEA

Wil je adverteren in zoekmachines zoals Google, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hieronder vertellen we je meer over hoe je SEA goed kunt uitbesteden.

SEA: adverteren in zoekmachines

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel: het adverteren in zoekmachines of zoekmachinemarketing. Door het inzetten van deze advertenties wordt jouw website sneller gevonden in zoekmachines. Je scoort als het ware hoger in een zoekmachine als Google. En dat is natuurlijk wat je wil: opvallen bij jouw doelgroep.

Het adverteren in zoekmachines is iets wat je zelf zou kunnen doen. Je kunt jouw webpagina’s vindbaar maken door gebruik te maken van advertentieprogramma’s. Tóch kom je er snel achter dat deze programma’s (zoals Google Ads) behoorlijk uitgebreid en complex zijn. Liever laat je dit dus aan een expert over die hier dagelijks mee bezig is.

Bij ad your service hebben we veel ervaring met SEA en kennen we deze advertentieprogramma’s door en door. Net als alle trucs en tools die daarbij horen.

Waarom zou je adverteren in zoekmachines met SEA?

Er zijn andere manieren om hoog te scoren in zoekmachines en SEO is hier één van. Ook SEO bieden we bij ad your service aan als een van onze diensten. In de blog: ‘wat zijn de verschillen tussen SEO en SEA?’ vind je meer informatie over SEO om zo een compleet beeld te krijgen van online marketing. Terug naar SEA, want er zijn goede redenen om voor deze manier van online marketing te kiezen. SEA levert namelijk relatief snel resultaat op.

Wat bedoelen we daarmee? Met een advertentie in zoekmachines kun je al heel snel resultaat meten, zeker als je dit vergelijkt met resultaten door middel van SEO. Een advertentie gaat namelijk binnen enkele uren, minuten of seconden live en vanaf dat moment ben je te vinden in de zoekmachines met jouw advertentie.

Online adverteren

Verschillende soorten zoekmachine advertenties

Er zijn veel verschillende manieren om SEA in te zetten. Heb je een webshop? Dan wil je natuurlijk bepaalde producten aanprijzen en door middel van een advertentie de verkopen laten stijgen. Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar goed personeel? Adverteer met de openstaande vacature en zorg er met een advertentie voor dat de sollicitaties binnenstromen.

Of wil je een groter bereik genereren? Dat kan! Je kunt jezelf zichtbaar maken, waardoor jouw doelgroep ziet dat jouw bedrijf bestaat, zonder dat zij een handeling moeten verrichten. De opties zijn eindeloos. Denk dus goed na over het doel van de advertentie.

Online zoekmachine advertenties (SEA) uitbesteden aan een specialist

Dat de verschillende advertentieprogramma’s complex in elkaar zitten, is niet de enige reden om SEA uit te besteden. Nog een argument om dit aan een specialist over te laten: jij bent er zelf niet veertig uur in de week mee bezig. Je kunt het met online adverteren zo gek maken als je zelf wil. Je kunt natuurlijk heel veel adverteren, maar een paar uur per maand kan al voldoende zijn om jouw doelen te bereiken. Dan kun je dit tussen de bedrijven door doen, maar dan mis je kennis en informatie over de programma’s en tools die experts wel hebben.

Je kunt ad your service al inhuren voor enkele uren per maand. Zo kun je je budget uitbesteden, zelf bepalen hoeveel uur je ons aan het werk zet, maar wél zeker zijn van de kwaliteiten van onze specialisten.

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader