Hoe beter scoren in Google.

Hoe beter scoren in Google? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld door ondernemers die zien dat hun business nog niet de gewenste resultaten behaalt. En dat is geen rare vraag want wanneer je website hoger in de Google zoekmachine scoort, is de kans groter dat er een lead/verkoop gerealiseerd wordt. Hoe je dit bereikt? ad your service legt het voor je uit.

Hoe beter scoren in Google? SEA!

Hoe kun je beter scoren in Google? Simpel! Adverteren in Google. Dit is een snelle en doeltreffende manier om direct beter te scoren in Google. Adverteren in Google wordt ook wel SEA genoemd. Oftewel: Search Engine Advertising. Deze tekstadvertenties zijn gebaseerd op de zoekwoorden van de gebruiker. De belangrijkste drijfveer achter SEA is maximaal rendement halen uit het ingestelde advertentiebudget. Het grote voordeel van het adverteren in een zoekmachine is dat je heel snel resultaat bereikt. Een campagne binnen Google Ads is binnen no-time opgezet en zo zal jouw website snel beter scoren in Google.

Hoe nóg beter scoren in Google? SEO!

Hoe kun je op een duurzame manier beter scoren in Google? Met SEO. SEO is net als SEA een Engels begrip dat staat voor Search Engine Optimalisation; ookwel zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisaties helpen jou om je website beter te laten scoren in Google. Het is een krachtig middel om zoveel mogelijk leads te genereren naar je website. Als je hoog scoort in de organische resultaten trek je meer bezoekers en verkeer naar je website, zonder dat je daar advertentiekosten (zoals bij SEA) voor hoeft te betalen. Niet voor niets geldt voor bedrijven dat SEO een van de belangrijkste online marketingstrategieën is om hun bereik te vergroten.

Bij ad your service timmeren wij ook hard aan de weg als het aankomt op SEO! Dit is goed zichtbaar in onderstaande grafiek.

Hoe beter scoren in Google. Screenshot uit Google Search Console. Zichtbaar is het totaal aantal klikken en totaal aantal vertoningen in een stijgende lijn.

Zoekwoordenonderzoek om beter te scoren in Google

Met een zoekwoordenonderzoek kom je achter de zoekintentie van gebruikers. Zo’n onderzoek is de basis van je SEO-strategie. Zo kun je in kaart brengen op welke zoektermen je doelgroep zoekt, hoe sterk de concurrentie is en waar mensen naar zoeken. Als je al deze gegevens hebt verzameld is het niet meer de vraag ‘hoe beter scoren in google?’ maar ‘wanneer beter scoren in Google?’. Wij hebben alvast een paar handige tools voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt beter score in Google een fluitje van een cent.

Wil je nog eens duidelijk op de hoogte worden gebracht van het verschil tussen SEA en SEO? Dat snappen wij! Lees hier onze blog: Wat is het verschil tussen SEA en SEO?

Hoe zorgt social media ervoor dat je beter scoort in Google?

Ook het gebruik van social media kan invloed uitoefenen op zoekresultaten van jouw website in Google. Indirect weliswaar, je kunt hiermee namelijk je doelgroep bereiken en inspireren. Ad your service adviseert je graag over een social mediastrategie voor jouw specifieke doelgroep. Wij hebben alle expertise over hoe jij jouw bedrijf beter laat scoren in Google.

Nog meer vragen over hoe je beter kan scoren in Google?

Ben je op zoek naar een fijn online marketingbureau die de vindbaarheid van jouw website kan verbeteren? Of heb je nog meer vragen over hoe je beter kan scoren in google? Dan ben je bij Ad your service aan het juiste adres. Wij hebben alle SEO-kennis om jouw bedrijf beter vindbaar te maken in Google. Deze expertise is te zien aan de diverse SEO klanten die wij al hebben. Aarzel niet, en neem contact met ons op.

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader