Snapchat Ads uitbesteden: zo haal jij het maximale uit je campagnes!

Leestijd 8 minuten

Wil jij het maximale uit Snapchat Ads halen, maar weet je niet waar te beginnen? No worries, want in onderstaan artikel zullen we je alles vertellen over Snapchat Ads uitbesteden. Laat ons je begeleiden bij het optimaliseren van jouw advertentiecampagnes. Zo kun jij binnen no-time knallen op dit populaire platform!

Wat is Snapchat?

Snapchat is een razend populaire social media app waar je foto’s en video’s, genaamd Snaps, kunt sturen naar vrienden. Deze Snaps verdwijnen na een korte tijd, wat de app uniek maakt. Maar Snapchat is meer dan alleen een messaging app; het is ook een plek om verhalen te delen, nieuws te ontdekken en, yep, te adverteren!

4 jonge meiden maken een snap met hun smartphone.

Waarom Snapchat Ads?

Waarom zou je Snapchat Ads uitbesteden? En waarom zou je Snapchat Ads überhaupt overwegen voor je onlinemarketing strategie? Dat zit zo: Snapchat heeft een enorme gebruikersbase met meer dan 300 miljoen actieve gebruikers per maand. Bovendien brengen Snapchat-gebruikers gemiddeld meer dan 30 minuten per dag door op het platform. Hiermee wordt de kans groot dat je betrokken gebruikers bereikt. Richt jij je op een jongere doelgroep? Dan is Snapchat een échte must in je advertentiearsenaal!

Snapchat ads uitbesteden, zo werkt het!

Nu je overtuigd bent van de kracht van Snapchat Ads, is het tijd om te ontdekken hoe je dit kunt uitbesteden. Wij van ad your service zijn een ervaren onlinemarketing bureau dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van Snapchat Ads. Wij kennen alle in- en outs van het platform. Kies jij voor Snapchat Ads uitbesteden? Dan kun je de volgende stappen van ons verwachten:

Snapchat bedrijfsaccount aanmaken

Om te adverteren op Snapchat wordt allereerst een bedrijfsaccount aangemaakt. Dit account geeft de mogelijkheid om advertenties te plaatsen en gegevens te verzamelen. Vervolgens kan er via de ads manager in de app eenvoudig een campagne worden gestart.

Snapchat campagne aanmaken

Bij het aanmaken van een campagne kan er een specifiek doel worden gekozen. Kies bijvoorbeeld uit awareness, consideration of conversion. Deze keuze is essentieel voor het verloop van de campagne en zorgt ervoor dat deze doelgericht is.

Overzicht van de mogelijke doelen van een snapchat advertentie

Daarnaast zijn er verschillende vormen van advertenties waaruit gekozen kan worden. Het is belangrijk om goed na te denken over de juiste vorm van adverteren. Zo wordt de advertentie zo effectief mogelijk. Ook de doelgroep en de tijdsduur van de advertentie kunnen worden ingesteld.

Snapchat biedt de mogelijkheid om een specifieke doelgroep te benaderen. Je kunt selecteren op locatie, leeftijd, geslacht, interesses en aangepaste doelgroepen. Deze doelgroepen zijn dus heel nauwkeurig. Zo is de kans groot dat je de juiste doelgroep bereikt.

Het opzetten van een campagne

Een succesvolle Snapchat Ads campagne begint met een solide strategie. We werken samen met jou om je doelstellingen te begrijpen en een campagne op maat te creëren. Dit omvat het bepalen van je doelgroep, het instellen van het juiste budget en het kiezen van de meest effectieve biedstrategieën om je advertenties te optimaliseren. Meer weten? In dit artikel leggen wij uit hoe wij jouw klanten tijdens de hele klantreis kunnen bereiken. 

Doelgroep targeting

Zoals hierboven ook al kort besproken: een belangrijk onderdeel van je Snapchat Ads campagne is het targeten van de juiste doelgroep. Wij helpen je bij het identificeren van je ideale doelgroep op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Zo kun je je advertenties richten op de mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Er zijn talloze categorieën om uit te kiezen, waaronder: technologie, sport, mode, eten en drinken, reizen, gezondheid, fitness en nog veel meer. Deze uitgebreide keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat je een specifiek publiek kunt bereiken dat past bij jouw product of dienst.

In aanvulling op het selecteren van interesses en categorieën, biedt Snapchat Ads de mogelijkheid om te filteren op locatie, leeftijd en zelfs inkomen. Dit betekent dat je een specifieke geografische locatie kunt targeten, evenals een bepaalde leeftijdsgroep. Je kunt bijvoorbeeld een advertentiecampagne opzetten die specifiek gericht is op millennials in Amsterdam, of misschien op high-income professionals in Rotterdam.

In feite geeft Snapchat Ads je de mogelijkheid om je marketinginspanningen nauwkeurig af te stemmen en zo je kansen op succes te vergroten. Met ad your service aan je zijde kun je deze krachtige targetingtools optimaal benutten om je bedrijfsdoelen te bereiken.

Targeting opties:

 • Interesses: kies uit een breed scala van categorieën zoals sport, technologie, mode en meer.
 • Locatie: filter op geografische locatie.
 • Leeftijd: richt je op een specifieke doelgroep.
 • Inkomen: target op basis van het inkomen van de gebruiker.

Budget en biedstrategieën

Een ander belangrijk aspect van het opzetten van je Snapchat Ads campagne is het bepalen van je budget en je biedstrategie. Onze marketeers zullen je begeleiden bij het bepalen van het juiste budget dat past bij je doelstellingen en de markt waarin je opereert. Ook zullen we de meest effectieve biedstrategieën implementeren om de beste resultaten te behalen binnen jouw budget.

Wat kost Snapchat Ads uitbesteden?

Het uitbesteden van je Snapchat Ads een specialist kan je helpen om het maximale uit je campagnes te halen. Bij ad your service bieden we de mogelijkheid om jouw Snapchat advertentieaccount te beheren. Ons team staat voor je klaar om strategieën te ontwikkelen en advertentiecampagnes op te zetten die aansluiten bij jouw doelstellingen. Onze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de omvang van je campagnes, de gewenste targetingopties en de duur van de advertentiecampagnes. We streven ernaar om je een eerlijke prijs te bieden die past binnen jouw budget, terwijl we tegelijkertijd de best mogelijke resultaten leveren.

Content creatie voor Snapchat Ads

Nu hebben we de basis van het uitbesteden van Snapchat Ads behandeld. De volgende stap is het creëren van content voor je Snapchat Ads. Snapchat biedt verschillende advertentie-indelingen, waaronder Snap Ads, Story Ads, Filters en Lenzen. Onze grafisch vormgever zal samen met jou werken om aantrekkelijke content te creëren die de aandacht van Snapchat-gebruikers trekt.

Soorten Snapchat advertenties

Wil jij Snapchat Ads uitbesteden? Dan zul je een aantal keuzes moeten maken. Een van deze keuzes is de soort advertentie die je wilt inzetten. Laten we daarom eerst eens kijken naar de verschillende soorten Snapchat advertenties die je kunt gebruiken om je doelgroep te bereiken:

Snap Ads

Snap Ads zijn korte verticale videoadvertenties die tussen de Snapchat-verhalen worden weergegeven. Ze zijn meeslepend en bieden de mogelijkheid om gebruikers direct naar je website of app te leiden.

Story Ads

Story Ads zijn advertenties die worden weergegeven in de Discover-sectie van Snapchat. Ze bieden je de mogelijkheid om een verhaal te vertellen en gebruikers te betrekken met boeiende content.

Filters en Lenzen

Filters en lenzen zijn leuke en interactieve advertentie-indelingen waarmee gebruikers hun foto’s en video’s kunnen aanpassen. Ze zijn ideaal voor merken die op een speelse manier met hun doelgroep willen communiceren.

voorbeelden-van-snapchat-ads-opties-snap-story-en-filters

Analyseren en optimaliseren van advertentieprestaties

Het meten van het succes van je Snapchat Ads is essentieel om je campagne te optimaliseren en betere resultaten te behalen. Wij zullen je daarom voorzien van gedetailleerde rapporten en analyses om de prestaties van je advertenties te meten.

Meten van succes van je Snapchat Ads

Om het succes van je Snapchat Ads te meten, kun je kijken naar verschillende statistieken. Denk hierbij aan het aantal vertoningen, klikken, conversies en de gemiddelde kosten per actie. Met deze inzichten kun je je campagne finetunen en betere resultaten behalen.

Optimalisatietips voor je Snapchat Ads

Wil jij je Snapchat Ads uitbesteden aan ons? Dan zullen wij er alles aan doen om het maximale uit je campagnes te halen. Hoe wij dit aanpakken? Dat zullen wij hieronder kort toelichten:

 • Testen van verschillende advertentievarianten om te zien welke het beste presteren.
 • Het continu optimaliseren van je targetinginstellingen om je advertenties te richten op de meest relevante doelgroep.
 • Het regelmatig monitoren van je advertentieprestaties. De strategie zullen wij dagelijks aanpassen op basis van de verzamelde gegevens.

Pssttt.. Wil jij meer tips voor het verbeteren van je socialmediakanalen? In dit artikel geven wij 5 tips voor meer conversies!

Snapchat Ads uitbesteden? Doen!

Het uitbesteden van je Snapchat Ads is een slimme zet om het maximale uit je advertentiecampagnes te halen. Met onze ervaring, expertise en bewezen resultaten kunnen we je helpen om je doelgroep effectief te bereiken en je merkbekendheid te vergroten. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en maak van je Snapchat Ads een groot succes!

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.