Social Media Adverteren

Pretty Hot and Tempting

Ben je op zoek naar kleding die je doet denken aan zon, zee en strand? Dan moet je bij Pretty Hot and Tempting zijn. Deze webshop verkoopt de leukste Boho Ibiza-stijl kleding voor een betaalbare prijs. Van jurkjes tot sieraden, van hoeden tot tassen, je vindt het allemaal bij Pretty Hot and Tempting. Maar hoe zorg je ervoor dat je webshop opvalt tussen al die andere online winkels? Dat is waar ad your service om de hoek komt kijken. Zij weten precies hoe je jouw webshop naar een hoger niveau tilt met Google Analytics 4, Facebook- en Instagram-advertenties en e-mailmarketing.

ad your service begon met het inrichten van Google Analytics 4 voor Pretty Hot and Tempting. Google Analytics 4 is de nieuwste versie van het populaire analyseprogramma van Google. Met Google Analytics 4 kun je alle e-commerce gegevens van je webshop inzien, zoals het aantal bezoekers, de best verkochte producten, de gemiddelde bestelwaarde, de conversieratio en nog veel meer. Zo kun je precies zien hoe je webshop presteert en waar je kunt verbeteren.

Maar daar blijft het niet bij. ad your service zette ook Facebook en Instagram advertenties in om Pretty Hot and Tempting onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. ad your service maakte gebruik van verschillende soorten advertenties, zoals carrouseladvertenties, videoadvertenties en storiesadvertenties, om de doelgroep te verleiden met het uitgebreide assortiment aan items, stijlen en maten. ad your service optimaliseerde de advertenties voortdurend op basis van de resultaten en de feedback van Pretty Hot and Tempting.

 

Advertentievoorbeeld Pretty Hot and Tempting Facebook en Instagram

 

De resultaten van de samenwerking tussen ad your service en Pretty Hot and Tempting waren fantastisch. Ruim 50% van de omzet kwam binnen via de Facebook en Instagram-advertenties. Dat is een enorme stijging ten opzichte van de vorige periode. Pretty Hot and Tempting was superblij met de diensten van ad your service en de kwaliteit van de advertenties die ze maakten.

ad your service is trots op de fijne samenwerking met Pretty Hot and Tempting en blijft hen ondersteunen met Google Analytics 4, Facebook en Instagram-advertenties en e-mailmarketing. Want ja, ad your service verstuurde ook elke maand een nieuwsbrief naar alle klanten van Pretty Hot and Tempting. In de nieuwsbrief stonden de nieuwste collecties, de beste aanbiedingen en de leukste tips voor een Boho Ibiza-stijl look. Zo bleef Pretty Hot and Tempting in contact met de klanten en stimuleerde ze de loyaliteit en de herhaalaankopen.

Wil je ook meer online zichtbaarheid en omzet genereren met je webshop? Neem dan contact op met ad your service voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  opposuits-regenboog-pak

  OppoSuits

  Zoekmachine
  studentenadvocaat sfeerbeeld

  De Studentenadvocaat

  Zoekmachine
  50plushypotheek - koen en erik

  50PlusHypotheek

  Zoekmachine
  doorkoen-kantoor

  doorKoen

  Zoekmachine