Zoekmachine

The Recharge Club

Tegenwoordig leven we in een wereld waar young professionals de toekomst van bedrijven vormen. Maroeska en Diede van The Recharge Club weten daar alles van. Als experts op het gebied van young professionals begrijpen zij waar deze generatie mee te maken heeft in het moderne werkleven. The Recharge Club biedt een waardevolle aanpak om young professionals te ondersteunen en begeleiden. Want wat hebben zij nou echt nodig?

Gebruikerservaring optimalisatie

Bij ad your service zijn we er trots op dat wij mogen helpen met de optimalisatie van de website van The Recharge Club. Het is enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat een website gebruiksvriendelijk is. Teksten moeten duidelijk leesbaar zijn, knoppen gemakkelijk te vinden en het is belangrijk dat een gebruiker goed door de website kan navigeren. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de hele website geoptimaliseerd is. Wij vinden dat dat zeker gelukt is! Beoordeel het zelf maar: The Recharge Club.

 

The Recharge Club mobiele versie website

 

SEO-strategieën voor zichtbaarheid

The Recharge Club is dus gericht op het ondersteunen van (werkgevers van) young professionals om topprestaties te leveren op de werkvloer. Ze bieden unieke workshops aan met het motto ‘ we doen niet te veel, we laden te weinig op’. Het is enorm belangrijk om rust te nemen, zo verhoog je je prestaties, zowel op de korte als lange termijn. Het is voor The Recharge Club, net zoals ieder ander bedrijf, enorm belangrijk dat ze online goed zichtbaar zijn. Dat is dan ook de reden dat wij ze helpen met een goede strategie. 

 

The Recharge Club homepagina website

 

Om te bepalen welke zoekwoorden en focuspunten belangrijk zijn voor The Recharge Club, hebben we een uitgebreide zoekwoordenanalyse gemaakt. Hier hebben we alle kansen en relevante zoekwoorden voor The Recharge Club geanalyseerd. Dit is de rode draad van onze SEO-strategie. Op basis van deze zoekwoordenanalyse, bepalen we elke keer opnieuw, op welke zoekwoorden we die maand onze focus gaan leggen met het creëren van content.

 

The Recharge Club Case gebruiksvriendelijkheid website

 

 

Wil jij jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid ook vergroten? Bij ad your service denken we graag met je mee. Neem vandaag nog contact met ons op!

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  The Recharge Club, eigenaressen Maroeska en Diede

  The Recharge Club

  Zoekmachine