Social Media Adverteren

Altijd Knap

Hi Knapperd! Maak kennis met Altijd Knap! Met de meest trendy haaraccessoires, flitsende printjes en oh-zo-comfortabele haarbanden, is deze webshop dé plek voor iedereen die graag stijlvol voor de dag komt. Bij Altijd Knap draait alles om variatie en vernieuwing, en dat is precies waarom wij heel blij zijn met deze samenwerking! Benieuwd wat we allemaal doen? Lees snel verder!

Wat doen wij voor Altijd Knap?

De webshop van Altijd Knap barst van de mooie producten, maar hoe zorgen we ervoor dat die producten het publiek bereiken dat nog niet weet wat het mist? Ons doel is eenvoudig: nog meer mensen verliefd laten worden op de haarbanden, scrunchies en haarclips van Altijd Knap. We willen de harten van modefanaten veroveren en de verkoop van deze modieuze haaraccessoires stimuleren. En hoe doen we dat? Door middel van social advertising, e-mailmarketing en SEA!

 

Altijd Knap producten

 

Social advertising

We hebben aantrekkelijke sociale media-advertenties gecreëerd die de levendige persoonlijkheid van Altijd Knap weerspiegelen. Met boeiende teksten en mooie visuals bereiken we iedere dag duizenden gebruikers.

 

Voorbeeld van Altijd Knap advertentie via social advertising

 

E-mail marketing

Het is geen geheim dat de kracht van persoonlijke communicatie niet onderschat mag worden. Daarom hebben wij ook een effectieve e-mailmarketing strategie opgezet voor Altijd Knap. Via speciaal samengestelde nieuwsbrieven houden we klanten op de hoogte van de laatste trends, nieuwe collecties en exclusieve aanbiedingen. Maar dat is niet alles. We maken ook gebruik van gerichte mailings om klanten die een tijdje niets gekocht hebben, te herinneren aan de geweldige producten die ze missen.

 

Voorbeeldmail van Altijd Knap

 

Dankzij onze op maat gemaakte, levendige en inspirerende e-mails, blijven klanten zich verbonden voelen met Altijd Knap. Zo kijken ze altijd uit naar de volgende grote trend in haaraccessoires. Of het nu een glinsterende nieuwe scrunchie is of de perfecte haarband voor het nieuwe seizoen: met onze e-mailmarketing blijf je altijd up-to-date en voel je je Altijd Knap!

 

SEA

Altijd Knap verdient een prominente plek in de zoekresultaten. Met behulp van gerichte zoekwoorden en nauwkeurige targeting via Google Ads brengen we Altijd Knap onder de aandacht van diegenen die op zoek zijn naar de perfecte haaraccessoires.

 

Voorbeeld van SEA strategie voor haarbanden bij Altijd Knap

 

Blijf geïnspireerd, blijf Altijd Knap!

Blijf geïnspireerd, blijf Altijd Knap! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en collecties van Altijd Knap? Bezoek dan zeker hun Instagram-account voor je dagelijkse dosis inspiratie en stijl.

👉 Volg Altijd Knap op Instagram

 

Psstt… Wist je dat er bij Altijd Knap meer is dan alleen stijl? Voor elke verkochte haarband doneren ze €1 aan Pink Ribbon. Zo draag je bij aan een geweldig doel terwijl je jouw look naar een hoger niveau tilt.

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  Padel Mate Club x ad your service

  Padel Mate Club

  Social Media Adverteren
  Umbras Viridi twee mannen in gesprek

  Umbras Viridi

  Websites
  The Recharge Club, eigenaressen Maroeska en Diede

  The Recharge Club

  Zoekmachine
  lassie-gerechten

  Lassie

  Zoekmachine
  voornaamwijzigenmag-op-computer

  Voornaam Wijzigen Mag

  Zoekmachine
  de-hair-clinic-wolf-medewerkers

  Hair Clinic Wolf

  Websites