Social Media Adverteren

Little Label

Zin in een nieuwe pyjama voor jezelf of je kids? Of misschien een setje basic’s of ondergoed? Dan moet je bij Little Label zijn. Little Label is dé webshop voor pyjama’s, basic’s en ondergoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar. En ook voor dames en heren hebben ze sinds kort superzachte pyjama’s. Zo kun je samen met je schatje of je hele gezin in dezelfde pyjama’s rondlopen. Maarre, hoe belanden die leuke pyjama’s nu precies op jouw tijdlijn? Dát, beste lezer, is waar het team van ad your service om de hoek komt kijken.

De uitdaging

Little Label had een duidelijk doel voor ogen: meer klanten trekken en de omzet van hun webshop opkrikken. Daarom klopten ze aan bij ad your service. Onze marketeers zijn zeer ervaren met Meta advertising. Meta watte? Meta advertising is een slimme manier van online adverteren. Door Meta advertising in te zetten, stemmen we je advertenties op Facebook en Instagram nauwkeurig af op de voorkeuren, het online gedrag en de locatie van jouw doelgroep. Het resultaat? Advertenties die niet alleen aankomen, maar ook aanslaan. Zo worden ze niet alleen gezien, maar er wordt ook daadwerkelijk geshopt – en dat maakt ze een stuk effectiever.

 

Social advertising

We zijn direct aan de slag gegaan met social advertising voor Little Label. Denk hierbij aan allerlei advertenties die precies laten zien wat Little Label in huis heeft: van de nieuwste collectie pyjama’s tot de meest comfortabele basics en ondergoed. En we zorgen er natuurlijk voor dat deze advertenties perfect aansluiten bij jou, de zoekende ouder die waarde hecht aan stijl én comfort.

 

Advertentievoorbeeld Little Label Facebook en Instagram

 

Een gouden zet was de samenwerking met Anouk Smulders. Ja, dé Anouk Smulders. Campagnes met haar in Little Label pyjama’s waren een regelrechte hit onder Facebook/Instagram-gebruikers. Het resultaat? Meer kliks, meer websitebezoeken en, jawel, meer verkopen. Een duidelijk bewijs dat de juiste foto’s wonderen doen. En tja, een bekend gezicht werkt gewoon.

 

Little label advertentie damespyjama Little label story advertentie Little Label Reels advertentie

 

We zijn ook flink aan het testen geweest met verschillende doelgroepen. Op basis van data uit de Little Label webshop hebben we verschillende groepen gemaakt en getest. Dit alles om ervoor te zorgen dat de advertenties terechtkomen bij mensen die écht geïnteresseerd zijn. Niemand zit te wachten op een pyjama-advertentie tijdens het zoeken naar een nieuwe grasmaaier, toch?

Advertentievoorbeelden Little Label Facebook en Instagram

 

Zoekmachine adverteren

Heb je je ooit afgevraagd hoe die te gekke pyjama’s opeens bovenaan in Google verschijnen? Dat is nu zoekmachine adverteren, ook wel bekend als sea. Met sea kun je je webshop nog beter zichtbaar maken voor je potentiële klanten. Je betaalt dan om je advertenties bovenaan de zoekresultaten van Google of andere zoekmachines te laten zien. Zo kun je meer bezoekers naar je website krijgen en meer omzet maken. ad your service heeft hier veel ervaring in. Hoe we dit aan hebben gepakt bij Little Label?

Met SEA zorgen we ervoor dat de pyjama’s van Little Label bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnen. Hoe? Door grondig zoekwoordenonderzoek, het schrijven van aantrekkelijke advertentieteksten en het optimaliseren van de landingspagina’s. We zijn constant bezig met het testen en aanpassen van advertenties, zodat Little Label alleen betaalt voor klikken die ook écht waarde hebben.

 

Zoekmachine adverteren met Little Label

 

Little Label Duitsland

Onze samenwerking met Little Label gaat verder dan alleen Nederland. We pakken het groots aan door ook de Duitse markt te veroveren. Ja, je leest het goed: we verzorgen de Little Label advertenties ook voor Duitsland. Dit betekent dat we onze strategieën en campagnes hebben afgestemd op de unieke voorkeuren en gedragingen van onze oosterburen. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste woorden of het benadrukken van bepaalde productkenmerken die bijzonder aanspreken in Duitsland, ad your service zorgt ervoor dat Little Label ook daar een geliefd pyjamamerk wordt.

Wil je weten hoe je jouw webshop een boost kunt geven met social advertising of zoekmachine adverteren? ad your service staat klaar met advies om jouw advertenties te optimaliseren. En als je toch bezig bent, neem dan ook even een kijkje op de webshop van Little Label. Daar vind je de leukste pyjama’s, basic’s en ondergoed voor jezelf en je kids.

Wil jij met ons aan de slag?

Kom in contact

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Meer
  cases

  Bekijk alles
  Pretty hot and tempting case

  Pretty Hot and Tempting

  Social Media Adverteren
  Case Pixel Universe

  Pixel Universe

  Zoekmachine
  lopen-zonder-blaren-schapen-en-medewerker

  Lopen Zonder Blaren

  Zoekmachine
  studentenadvocaat sfeerbeeld

  De Studentenadvocaat

  Zoekmachine
  doorkoen-kantoor

  doorKoen

  Zoekmachine