Cherry-Blossom.jpg

diensten

Home

Zoekmachine

Als ondernemer wil je dat je snel en gemakkelijk gevonden wordt wanneer men op zoek is naar jouw producten of diensten. Stel jezelf daarom de volgende vragen. Hoe hoog sta jij momenteel in Google? Wat zijn de belangrijkste woorden waarop je gevonden wilt worden in Google? En is het voor jou een optie om te betalen om makkelijker gevonden te worden? Bij ad your service kunnen we dit onderdeel samen inrichten, analyseren en optimaliseren. Zorg voor een stijgende lijn in het verkeer naar je website en laat meer mensen kennis maken met jouw diensten of producten.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van ad your service om op het juiste moment en op de juiste plaats door jouw toekomstige klanten online gevonden te worden.

Social Media

Met de komst van social media is interactie met bestaande en nieuwe klanten belangrijker dan ooit. Via Facebook, Instagram en Twitter is het daarbij mogelijk om tegen betaling een nieuwe, grotere groep aan te boren. Laat je social media-pagina’s op de juiste manier strategisch beheren en onderhouden. Op deze manier houd je je klanten verbonden met jouw product of dienst en blijven zij altijd op de hoogte over jouw laatste ontwikkelingen en nieuws.

Webdesign

Je website kun je zien als je online visitekaartje: die moet tip-top in orde zijn. Daarbij is het belangrijk om de aandacht van je bezoeker vast te houden. Leuk om veel bezoekers te ontvangen maar wanneer ze net zo snel je website weer verlaten, gaat er iets niet goed. Hoe ervaren bezoekers de website en hoe presenteer jij jouw producten of diensten? Het is belangrijk om hierover na te denken en je te laten adviseren. Ben je al volledig tevreden over je website, dan kunnen we overgaan tot analyseren en optimaliseren voor een blijvend en consistent resultaat.

Bij ad your service kun je terecht voor advies en kom je in contact met de beste designers en programmeurs. Zij zorgen voor een website die perfect bij jouw onderneming past. Als de website helemaal staat en naar wens is, kunnen we vervolgens de social media- en zoekmachine doelstellingen aanpakken. Door alles onder één dak te houden wordt er optimaal aan een strategie gewerkt.

Facebook Ads

Bel of mail gerust voor meer info

 

020 845 18 42

info@adyourservice.nl