Over ons pagina

De ‘Over ons’ pagina op je website is een van de belangrijkste pagina’s van je website. Waarom? Dit is de pagina waar je iets over jezelf of je bedrijf vertelt: wat je aanbiedt, wie je bent, hoelang je al bestaat en wat je missie en visie is. Men wil natuurlijk weten wie de persoon of personen achter het bedrijf zijn.

Hoe je je voorstelt op de ‘Over ons’ pagina is belangrijk in de overweging van een klant of ze wel of niet met je in zee willen gaan. Zeker wanneer je als ondernemer of freelancer je eigen merk bent. Gebruik de ‘Over ons’ pagina daarom om twijfelaars gerust te stellen. Laat ze zien dat ze met een goede partij in zee gaan en waarom ze voor jou moeten kiezen.

Wij leggen hieronder uit hoe je een goede ‘Over ons’ pagina maakt en hoe dit in jouw voordeel zal werken!

Wat is de ‘Over ons’ pagina?

We leggen het nog even kort aan je uit. De ‘Over ons’ pagina is de pagina waar staat beschreven waar jouw bedrijf voor staat en wie de medewerkers zijn. Op deze pagina vind je vaak ook teamfoto’s. Om het even te verduidelijken: de ‘Over ons’ pagina gaat niet over jouw producten en/of diensten, maar over jou als bedrijf: de mensen achter de onderneming en hun visie.

Nu je weet wat een ‘Over ons’ pagina is, wordt het tijd om aan de slag te gaan met het schrijven van zo’n pagina. Hieronder vind je 5 tips voor het schrijven van een goede ‘Over ons’ pagina.

Laat je persoonlijkheid zien 

Vertel wie de mensen achter het bedrijf zijn. Wat zijn de kernwaardes en de visie van het merk? Laat jouw passie voor je zaak zien en vertel wat jou beter maakt dan de concurrent. Schrijf de ‘Over ons’ pagina in ‘ik’ of ‘wij’-vorm. Laat de pagina een weerspiegeling zijn van de persoonlijkheid van je bedrijf. Kies als naam voor de pagina bijvoorbeeld ‘Over ons’, ‘Over’ of ‘Team’.

Vermijd vaktaal in deze pagina. Iedere bezoeker die deze pagina leest, moet begrijpen wat je er vertelt. Ook mensen die absoluut niks weten van je vakgebied.

Over ons pagina

Vertel waar het allemaal begon

De ‘Over ons’ pagina is de perfecte plek om te vertellen waar het allemaal begon met je bedrijf. Leg uit wanneer, wie, hoe en waarom je het bedrijf hebt opgericht. Vertel wat over de voorgeschiedenis. Welke expertise heeft jouw bedrijf en wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder?

Laat je medewerkers zien

Op de ‘Over ons’ pagina kun je foto’s toevoegen van je teamleden. Zo geef je je bedrijf letterlijk een gezicht en kom je betrouwbaarder over. Vertel wie je medewerkers zijn en wat ze doen. Zo weten mensen voordat ze met je in zee gaan al wie de gezichten achter het bedrijf zijn.

Maak gebruik van reviews

Reviews zijn enorm belangrijk om potentiële klanten te overtuigen. Dit kun je ook aanhaken in je ‘Over ons’ pagina. Waarom? Zo kun je je argumenten kracht bijzetten door ze te laten bevestigen door klanten. Positieve beoordelingen geven nieuwe bezoekers meer vertrouwen in je bedrijf.

Maak gebruik van een call-to-action

Een call-to-action in de ‘Over ons’ pagina mag niet ontbreken. Als goed is heb je je bezoekers een positief beeld van je bedrijf gegeven. Hierna is het belangrijk om af te sluiten met een call-to-action. Je wilt immers dat de bezoekers overgaan tot een actie. Stimuleer de bezoeker om bijvoorbeeld contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Stuur aan op een conversie.

Hoe bouw je een goede ‘Over ons’ pagina op?

Hou het kort en krachtig. Zorg dat je je tekst opdeelt in verschillende alinea’s. Begin bijvoorbeeld met de voorgeschiedenis en vertel dan wie je bent en waarvoor je staat. Wat zijn je unique selling points en waarmee onderscheid je je van je concurrenten. Haak je team aan, laat klanten aan het woord en eindig met een goede call-to-action.

Zet een paar goede foto’s van jezelf of je team op de pagina. Meer informatie op de ‘Over ons’ pagina is eigenlijk niet nodig, het gaat immers om de inhoud. Je ‘Over ons’ pagina is cruciaal voor een succesvolle website. Deze pagina dient onder andere als basis voor je website.

Wat kan ad your service voor jou betekenen bij een ‘Over ons’ pagina?

Wij hebben veel ervaring met het schrijven van content voor de websites van onze klanten. Zo kunnen we met jouw input de ‘Over ons’ pagina voor je schrijven. Denk je al een goede ‘Over ons’ pagina te hebben en kun je wat feedback gebruiken? Ook dan willen we met je meekijken! Neem daarom contact met ons op.

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader