Wat zijn de juiste afmetingen voor Google Mijn Bedrijf afbeeldingen?

Leestijd 2 minuten

Visuele informatie blijft veel beter hangen dan diezelfde boodschap in tekstvorm. Vandaag de dag draait dan ook alles om de allerbeste content. En dit geldt ook voor Google Mijn Bedrijf. Google Mijn Bedrijf is zelfs één van de belangrijkste aspecten van lokale SEO te noemen. Het is een van de krachtigste en gratis marketingtools die je moet gebruiken om jouw bedrijfsvermelding op Google te beheren. Wil jij het ultieme bedrijfsprofiel op Google? Dan ben bij ons aan het juiste adres! Wij vertellen jou graag alles over de afmetingen voor afbeeldingen op Google Mijn Bedrijf.

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is je bedrijfsvermelding in Google. Deze verschijnt rechts op de pagina als je jouw bedrijfsnaam in Google opzoekt. Deze bedrijfsvermelding verschaft gebruikers allerlei handige informatie over je bedrijf: reviews, contactinformatie en afbeeldingen. Check hieronder het bedrijfsprofiel van ad your service!

De bedrijfspagina van Ad your service in de google zoekresultaten

Afmetingen Google Mijn Bedrijf

Een goed onderhouden bedrijfspagina voorziet je bedrijf van onschatbare voordelen die je boven de concurrentie uit laat stijgen. Onderschat dit effect niet! Het is dan ook van groot belang om hier goed gebruik van te maken. Stap 1 hierbij is de afbeeldingen in het juiste formaat zetten. Check hiervoor onderstaand overzicht! 

 • Omslagfoto Google Mijn Bedrijf:
  1080 X 608
 • Profielfoto/bedrijfslogo Google Mijn Bedrijf:
  250 X 250
 • Google Mijn Bedrijf post:
  800 X 600
 • Bestandsgrootte:
  10 KB – 5 MB
 • Bestandsformaat: JPG of PNF

de-afmetingen-voor-google-mijn-bedrijf-afbeeldingen-van-2024

Hulp nodig bij de afmetingen van afbeeldingen?

Ben je opzoek naar een mooi overzicht van alle social media afbeeldingen? Check dan eens dit blog! Wij hebben alles populaire social media kanalen voor jou op een rijtje gezet. Hulp nodig met social media of kom je er niet uit? Ad your service helpt je graag bij het instellen en beheren van je social media-accounts. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.