FONK150 2023: een klantonderzoek

Leestijd 2 minuten

Tijd om de champagne te ontkurken! We hebben het geflikt: ad your service heeft een plekje veroverd in de speciale editie van Fonk magazineDe FONK150 Best Agencies 2023. Maar wat maakt de FONK150 zo speciaal? En waarom is het zo’n eer om op deze lijst te staan? Lees verder en ontdek het zelf.

Wat is Fonk150?

De Fonk150 is een jaarlijkse ranglijst van FONK magazine die de top marketing- en communicatiebureaus in Nederland belicht. Om op deze prestigieuze lijst te komen, moet je gemiddeld een indrukwekkende 8 of hoger scoren. Het gaat hier om de crème de la crème van marketing- en communicatiebureaus in Nederland.

FONK logo

Waarom een klanttevredenheidsonderzoek?

Het is simpel: blije klanten betekenen een bloeiend bedrijf. Een klanttevredenheidsonderzoek is meer dan alleen cijfers en statistieken. Het biedt inzicht in wat klanten echt denken en voelen over jouw diensten. Het helpt bedrijven hun service te verbeteren, klanttevredenheid te verhogen en uiteindelijk succesvoller te worden. Een investering die elke cent waard is!

Hoe werkt zo’n onderzoek?

Bij een klanttevredenheidsonderzoek draait alles om de feedback van jouw klanten. Hoe beoordelen zij jouw producten of diensten? Hun scores en open antwoorden geven waardevolle inzichten die je nergens anders vindt.

De FONK150 lijst is gebaseerd op 28 jaar onderzoekservaring en gesprekken met echte klanten. De redactie van Fonk beoordeeld bureaus op basis van diverse parameters:

 • Topresultaten in klanttevredenheid (gemiddeld 8 of hoger);
 • Durf om te innoveren;
 • Klantenlijst die ertoe doet;
 • Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap;
 • Positieve media-aandacht.

Alleen de allerbeste bureaus halen de lijst.

Onze eigen score op de FONK150 lijst?

We zijn supertrots dat we op de lijst staan en nog meer op onze geweldige gemiddelde klantbeoordeling van 9,22. Hiermee staan we in de top-5 van beste business accelerators. Dat laat zien dat we goed zijn in wat we doen en dat jullie, onze klanten, dat ook vinden. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze topwaardering!

ad your service score in de FONK150

Aanmelden voor het bureau onderzoek?

Wil je ook op de FONK150 lijst staan? Meld je aan voor het klanttevredenheidsonderzoek 2024 door een e-mail te sturen naar de hoofdredactie. Het onderwerp hiervan moet zijn: ‘Deelname Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2024’. Je ontvangt vervolgens een aanmeldingsformulier. De deelnamekosten worden later bekendgemaakt.

Samenwerken met een topbureau?

Zoek je een betrouwbaar marketingbureau dat zijn sporen heeft verdiend? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Laten we samen bouwen aan succes!

Neem contact op

Wil jij meer bezoekers, klanten, verkopen of aanvragen dan óóit tevoren? Dat snappen we. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! ad your service werkt namelijk voor iedereen.

 

Nils Kuipers

Founder


  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.