Meer informatie over rechtenvrije foto's gratis.

Het toevoegen van visuele content aan je teksten is van belang als je wilt dat deze goed gelezen worden. Door het toevoegen van visuele content, bijvoorbeeld afbeeldingen, wordt de leesbaarheid van de tekst vergroot en val je meer op. Het is hierbij wel belangrijk om passende afbeeldingen toe te voegen, welke daadwerkelijk meer waarde creëren. Daarnaast is het belangrijk om voor rechtenvrije foto’s te kiezen om een schadeclaim te voorkomen.

Wat zijn rechtenvrije foto’s?

Het is ontzettend waardevol om je tekstuele content aan te vullen met visuele content. Het is heel gemakkelijk om in een zoekmachine zoals Google naar een onderwerp te zoeken, een afbeelding te kopiëren en te plakken in een tekst, bijvoorbeeld voor op je website. Echter kan dit veel problemen veroorzaken omdat de afbeeldingen op Google niet allemaal rechtenvrij zijn. Een rechtenvrije foto is namelijk een foto, waarbij je geen toestemming nodig hebt van de maker om deze foto te gebruiken. Aan de foto zitten dus geen auteursrechten vast en deze zijn beschikbaar voor iedereen die dat wil. Om nou per foto, die je tegenkomt en graag wil gebruiken, uit te zoeken of deze wel of niet rechtenvrij is, maken wij het hieronder wat makkelijker voor je.

Meer informatie over rechtenvrije foto's gratis

Gratis rechtenvrije foto’s downloaden

Er zijn verschillende websites waar je gratis rechtenvrije foto’s kunt downloaden. Hieronder is een overzicht van vier websites te zien met deze rechtenvrije foto’s.

Pixabay

www.pixabay.com

 • Meer dan 2.6 miljoen afbeeldingen van hoge kwaliteit.
 • Naast afbeeldingen kan je hier ook video’s, illustraties en muziek vinden.
 • Onbeperkt downloaden.
 • Makkelijk vinden wat je zoekt door de zoekbalk en filteropties.

Pexels

www.pexels.com

 • Veel bedrijf, technologie en voeding gerelateerde content.
 • Makkelijk vinden wat je zoekt door de zoekbalk en categorie opties.

Unsplash

www.unsplash.com

 • Meer dan 550.000 afbeeldingen van hoge kwaliteit.
 • Er wordt continue nieuwe content aan de website toegevoegd.
 • Makkelijk vinden wat je zoekt door de zoekbalk en collections opties.

Stocksnap

www.stocksnap.io

 • Een ontzettend grote collectie aan afbeeldingen van hoge kwaliteit.
 • Voegt wekelijks nieuwe afbeeldingen toe.
 • Makkelijk vinden wat je zoekt door de zoekbalk en categorie opties.

Meer informatie over rechtenvrije foto's gratis

Voor het downloaden van deze afbeeldingen heb je geen account nodig en er zit geen limiet op het aantal downloads.

Natuurlijk kennen meer mensen deze websites met gratis rechtenvrije foto’s. Deze afbeeldingen worden dus voor verschillende doeleinden gebruikt en zijn dus niet altijd uniek. Om de afbeelding toch uniek(er) te maken kun je ervoor kiezen jouw eigen (bedrijfs)tekst of -logo toe te voegen.

Deze rechtenvrije foto’s kunnen dus goed helpen bij het creëren van waarde in je geschreven content, bijvoorbeeld voor SEO-technische teksten op je website. Wij kunnen jou zowel helpen bij het gebruik van deze foto’s als bij het combineren van tekstuele en visuele content voor op jouw website. Onze SEO-specialisten zijn hier iedere dag mee bezig. Voor meer informatie of vragen kunt u hier contact met ons opnemen.

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader