Meer informatie over de afmetingen voor Instagram afbeeldingen

Actief op Instagram? Of wil jij Insta-famous worden? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de juiste afmetingen voor afbeeldingen op jouw Instragrampagina!   

Passende socialmedia afbeeldingen zijn enorm belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf, het is je online visitekaartje. Je hebt vast wel eens een niet-passende headerafbeelding gezien op Instagram. Denk hierbij aan een header waar een stukje tekst wegvalt of waar een persoon maar voor de helft opstaat. Dit staat super slordig en oogt niet professioneel, not-done dus! Door de juiste afmetingen voor jouw Instagram (bedrijfs) pagina te gebruiken voorkom je zulke sullige fouten en ziet jouw Insatgram (bedrijfs)pagina er netjes uit! Dit zijn de afmetingen voor afbeeldingen op jouw Instagram(bedrijfs)pagina:

Profielfoto Instagram

180×180

Vierkante foto Instagram

1080×1080

Vierkante foto minimum

612×612

Liggende foto Instagram

1350×1080

Staande foto Instagram

1080×1350

Instagram Stories

1080×1980

Instagram Stores minimum

600×1067

IGTV omslagfoto

420×654

Meer informatie over de afmetingen van instagram afbeeldingen

Instagram Business Advertentie Afmetingen 

Liggende foto

1350×1080

Staande foto

1080×1350

Vierkante foto

1080×1080

Meer informatie over de afmetingen van instagram afbeeldingen

Succes met het optimaliseren van al jouw Instagram afbeeldingen!

Hulp nodig bij het optimaliseren van jouw socialmedia kanalen?

De juiste afmetingen voor afbeeldingen op social media zijn vandaag de dag een belangrijk onderwerp. Aantrekkelijke visuele content gaat een al grotere rol spelen bij grote merken en ondernemers. Informatie gieten in een visueel jasje heeft immers veel meer effect dan louter tekst. Om die reden hebben wij een mooi actueel overzicht gemaakt van de belangrijkste afbeeldingsformaten van de populaire platformen. Bekijk ‘m hier!

Instagram profielfoto formaten, Instagram advertentie formaten, Instagram post formaten, jij draait je hand er na het lezen van dit blog niet meer voor om. Oftewel: jij weet er alles van! Wil jij ook op de hoogte zijn van de formaten van afbeeldingen voor andere kanalen? Lees dan ook eens onze andere artikelen!

  • Kom hier alles te weten over de juiste afmetingen voor jouw Pinterest-content
  • Content nodig voor LinkedIn? Dan is het raadzaam om deze pagina raad te plegen!
  • Op zoek naar het succesrecept voor YouTube? Dit zijn de juiste afmetingen voor YouTube content!
  • Google Mijn Bedrijf afbeeldingen nodig? Gebruik dan deze afmetingen, succes gegarandeerd!
  • Wij hebben de juiste afmetingen voor Google banners ook voor jou op een rijtje gezet.
  • Maak indruk bij jouw followers met de beste afmetingen voor content op Twittter!
Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader