Hi, jij daar

De perfecte Google-advertenties maken, de beste Facebook-campagnes opzetten en ruime ervaring opdoen met SEO. Zijn dat taken die jij niet alleen wil uitvoeren, maar ook wil uitdenken en richting geven? En wil je dit doen bij het leukste online marketingbureau van Amsterdam? Mooi, dan zit je hier goed! Dan ben jij namelijk de stagiair(e) die wij zoeken! Dus twijfel niet langer en kom jouw marketingkennis en -vaardigheden upgraden bij ad your service! En één ding is zeker, je gaat bij ons een onvergetelijke tijd beleven! 

Wat ga je doen?

Van Instagram advertising tot SEO-teksten schrijven en van SEA-analyses tot marketingstrategieën bedenken: online marketing is een breed vak, maar dat hoeven we jou als marketing/communicatie student natuurlijk niet te vertellen. Waar ligt jóuw toekomst? Misschien ben je hier al helemaal over uit, maar misschien weet je het nog niet zo goed. Hoe jouw situatie ook is, bij ad your service krijg je alle ruimte jezelf te ontplooien en te zien wat jouw krachten zijn en waar jouw kansen liggen.

Je belangrijkste taken op een rij:

Een dag op kantoor bij ad your service is nooit hetzelfde! Als stagiair(e) heb je veel verschillende werkzaamheden. Je zult hierbij ontdekken wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je meer over zou willen leren. Tijdens je stage maak je (eindelijk!) kennis met de praktijk. En dat houdt het volgende in: 

 • Schrijven en redigeren van SEO-teksten.
 • Meedenken over nieuwe marketing acties en campagnes: hoe zorg je ervoor dat gebruikers zo snel mogelijk tot aankoop overgaan? 
 • Het uitvoeren van zoekwoorden analyses. Hoe presteren we nu en hoe gaan we dat verbeteren? 
 • Het maken en managen van campagnes in Google Ads. Weet jij hoe we onze doelgroep nóg beter kunnen bereiken?
 • Het maken en managen van campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Welke gevolgen hebben bepaalde keuzes? 
 • Het behalen van Google certificaten. 
 • Kortom allemaal elementen voor een super mooie stage en de kans om heel veel te leren op het gebied van online marketing. 

Welk aanstormend talent zoeken wij?

 • Je volgt een relevante HBO-/WO-opleiding (richting marketing, communicatie, journalistiek of iets wat daarop lijkt).
 • Je hebt veel kennis van de Nederlandse en Engelse taal en kent de spellingsregels.
 • Je bent goed in samenwerken en durft veel te vragen. 
 • Je bent gedreven, creatief, proactief en resultaatgericht.
 • Je hebt affiniteit met online marketing.
 • Je hebt zin om veel te leren en hard te groeien. 

What’s in it for you?

Vooropgesteld: jouw stage succesvol afronden is natuurlijk onze prioriteit #1. Maar wat hebben wij jou nog meer te bieden? 

 • Een afwisselende stage met veel ruimte voor een zelfstandige invulling binnen een enthousiast team van professionals.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden.
 • Kans om waardevolle kennis over SEO- SEA en Social Ads op te doen.
 • Ruimte voor eigen inbreng en het uitdenken en uitwerken van eigen ideeën en initiatieven.
 • Elke dag een heerlijke lunch. 
 • Ruimte voor een passende stageopdracht.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een passende stagevergoeding.
 • Iedere vrijdagmiddag luiden we het weekend in met een lekkere borrel! 
 • Zijn we tijdens jouw stage onder de indruk geweest van jouw werkhouding dan is het uiteraard mogelijk om na je studie te blijven plakken! 

Over ad your service

ad your service bestaat inmiddels bijna vijf jaar en werkt voor tientallen opdrachtgevers. Daar zijn we niet alleen trots op, dat maakt ons werk ook nog eens veel leuker! Geen dag is hetzelfde en elke klant en doelgroep vraagt om een andere manier van denken. Dat maak het werk dynamisch en uitdagend.

Waarom ad your service?

Wat het werk vooral heel gezellig maakt, dát zijn je collega’s. Een groeiend team met veel ambitie en humor. Die goede sfeer helpen we regelmatig een handje door borrels, etentjes en eens per jaar vertrekken we met z’n allen op kosten van de zaak een paar dagen naar het buitenland. Zo heeft ons team dit jaar Lissabon onveilig gemaakt. 

Meer informatie over de vacature stagiair online marketeer

Ga bij ons aan de slag stagiair(e) online marketing! 

Lijkt het jou wat om in ons gezellige team te werken? Stuur dan je CV en een motivatie op naar nils@adyourservice.nl en wie weet tot snel! Want klikt het? Dan kan je per direct beginnen. Of wanneer je opleiding dat toelaat. 

Bekijk hier onze Instagram!

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader