Padel Mate Club

Maak kennis met Padel Mate Club – de toonaangevende Next-Gen padellocatie in Nederland! Dankzij hun geavanceerde geautomatiseerde systeem kun je vaker en voordeliger genieten van deze razend populaire sport. Van baanreserveringen tot padeluitrusting huren, alles is binnen handbereik. Met 6 binnen- en 4 buitenbanen zijn ze dé padel hotspot van Amstelveen en ver daarbuiten.

De vraag is: Hoe zorgen we ervoor dat de enthousiaste spelers deze toplocatie ontdekken en een baan boeken of lessen nemen? Dat is waar ad your service in het spel komt!

Padel Mate Club padelbaan net buiten

Wat betekenen wij voor Padel Mate Club?

Hoe zorgen we dat enthousiaste spelers deze innovatieve locatie ontdekken en vol vertrouwen een baan reserveren of lessen boeken? Wij slaan de bal graag in de goede richting met SEO optimalisatie, social media advertising en SEA!

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Ons team heeft SEO-gerichte content gecreëerd, waardoor Padel Mate Club beter zichtbaar is in de zoekresultaten. Maar we gingen verder dan dat; van het ontwerp tot de content en de layout, wij zorgden voor een complete website-makeover.

Padel Mate Club zoekmachine

Social advertising 

Met creatieve visuals en pakkende teksten brengen we de unieke vibe van Padel Mate Club over. Onze dynamische social media-campagnes motiveren mensen om te reserveren of lessen te boeken.

Social Ads Padel Mate Club

Maar er is meer! We zijn niet alleen ‘ad your service,’ maar ook ‘Google your service’! Naast krachtige social media-advertenties, beheren we ook Google Ads voor de Padel Mate Club, om ervoor te zorgen dat padelenthousiasten ons makkelijk vinden.

Google Ads resultaten Padel Mate Club

Sinds de opening in september 2022  is Padel Mate Club snel gegroeid, mede door de ondersteuning van ad your service. Let’s Padel Mate!

Ervaar Padel Mate Club zelf! 

Ben je al nieuwsgierig geworden naar Padel Mate Club? Wacht dan niet langer en dompel jezelf onder in de dynamische en spannende wereld van padel! Bezoek hun Instagram-pagina @PadelMateClub om een voorproefje te krijgen van de energieke sfeer. Ervaar je graag zelf het spel? Of je nu een beginner bent of al flink wat ervaring hebt, bij Padel Mate Club staan de deuren altijd open.

Dit vinden onze klanten van ons