Klaar voor GA4?

Hé topper! Welkom bij ad your service!

We zijn verheugd om onze GA4 startersgids, met je te delen. Deze gratis startersgids is speciaal ontworpen om je te helpen bij het instellen van Google Analytics 4 (GA4) en het optimaliseren van uw website tracking.

Of je nu een beginner of een ervaren GA4-gebruiker bent, onze startersgids is perfect voor jou. We hebben het zo geschreven dat het stapsgewijze instructies biedt voor het instellen van GA4, evenals handige tips en trucs om het meeste uit je tracking te halen.

In onze startersgids leer je:

  • De basisprincipes van GA4-tracking en hoe het verschilt van eerdere versies van Google Analytics;
  • Hoe je een GA4-property opzet en configureert voor je website;
  • Hoe je je GA4-property kunt verbinden met andere Google-tools, zoals Google Ads, Google Search Console en Google Tag Manager;
  • Hoe je aangepaste rapporten en dashboards kunt maken in GA4 om je prestaties te volgen en betere beslissingen te nemen;
  • Grappige en goed bewaarde weetjes over Google.

En het beste van alles is dat onze GA4 startersgids helemaal gratis is! Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres opgeven en je kunt meteen beginnen met downloaden en lezen.

Ben je er klaar voor om je GA4-tracking te verbeteren? Download onze GA4 startersgids dan vandaag nog en zet de eerste stap naar een beter geoptimaliseerde website of app!

Heb jij hulp nodig bij het inrichten van GA4?
Gustavo Rota
Gustavo Rota
15:56 08 May 23
Excellent Service bezorg door Top professionals met echt verstand. Gustavo!!!
Safa Doestzada
Safa Doestzada
14:40 26 Apr 23
Super tevreden met de samenwerking!
charlotte de leeuw
charlotte de leeuw
09:38 13 Mar 23
Erg prettig samenwerken! Het team van Ad Your Service denkt mee om optimaal resultaat te behalen.
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader