Wil je beter gevonden worden in de zoekmachines en bovenaan in de resultaten van Google verschijnen? Dan moet je inzetten op zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO (Search Engine Optimization).

Als organisatie is het anno 2021 noodzakelijk om aan je online vindbaarheid te werken, zodat je meer relevante bezoekers naar je website trekt.

Al vanaf een paar honderd euro per maand kunnen wij aan jouw SEO werken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aan de slag met SEO?

Gebruik onze expertise om jouw bedrijf te laten groeien in de zoekmachines. Wij zijn gespecialiseerd in SEO en de mogelijkheden zijn bij ons oneindig. Je bent niet de eerste organisatie die wij in de zoekmachines laten groeien.

Wij bieden de volgende SEO-diensten aan:

  • Technische optimalisatie van je website.
  • Zoekwoordenanalyse.
  • Schrijven van SEO-content
  • Rapportages van hoe je gevonden wordt.

SEO-diensten

Technische SEO

Techniek is een zeer belangrijk onderdeel binnen SEO. Het is belangrijk dat Google je website kan indexeren en dat er een logische structuur zit in de website. Dubbele content en onvindbare pagina’s zijn bijvoorbeeld uit den boze. Daarnaast is de snelheid van je website zeer belangrijk.

Wij kunnen je helpen met het vinden en oplossen van technische obstakels, zodat de website naar behoren werkt en de online vindbaarheid wordt bevorderd.

Zoekwoordenanalyse

Door een zoekwoordenanalyse te doen, komen we erachter hoe je op dit moment wordt gevonden. Daarnaast kijken we hoe jouw belangrijkste concurrenten het in de zoekmachines doen. Een zoekwoordenanalyse is het vertrekpunt voor het schrijven van de juiste content voor jouw website.

Door slim en creatief om te gaan met de zoekwoorden, wordt het voor jouw organisatie makkelijker een goede positie te genereren in de zoekmachines en zo meer bezoekers naar jouw website te genereren. 

Het schrijven van SEO-content

Hoe meer content je op je website plaatst hoe beter je straks gevonden wordt.

Op basis van de zoekwoordenanalyse kunnen wij de juiste content voor jouw website schrijven. We kunnen de bestaande teksten op je website opnieuw schrijven en de content op je website verder uitbreiden.

De kosten voor SEO

Hoeveel je betaalt voor zoekmachineoptimalisatie is afhankelijk van je wensen en de tijd die erin gestoken wordt. Daarom maken we graag eerst kennis om je wensen te achterhalen. Hierna kunnen we een advies uitbrengen en de juiste SEO-strategie voor jouw bedrijf uitwerken samen met een kostenplaatje.

Nieuwsgierig geworden of meer weten over onze SEO-diensten? Neem dan contact met ons op!

Naast SEO bieden wij nog veel meer diensten voor je online marketing aan. Al onze diensten vind je op de ‘diensten’-pagina. Neem vooral contact met ons op om te kijken hoe we je kunnen helpen met je online marketing.

SEO-diensten

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader