Wil je beter gevonden worden in de zoekmachines en bovenaan in de resultaten van Google verschijnen? Dan moet je inzetten op zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO (Search Engine Optimization).

Als organisatie is het anno 2021 noodzakelijk om aan je online vindbaarheid te werken, zodat je meer relevante bezoekers naar je website trekt.

Al vanaf een paar honderd euro per maand kunnen wij aan jouw SEO werken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aan de slag met SEO?

Gebruik onze expertise om jouw bedrijf te laten groeien in de zoekmachines. Wij zijn gespecialiseerd in SEO en de mogelijkheden zijn bij ons oneindig. Je bent niet de eerste organisatie die wij in de zoekmachines laten groeien.

Wij bieden de volgende SEO-diensten aan:

  • Technische optimalisatie van je website.
  • Zoekwoordenanalyse.
  • Schrijven van SEO-content
  • Rapportages van hoe je gevonden wordt.

SEO-diensten

Technische SEO

Techniek is een zeer belangrijk onderdeel binnen SEO. Het is belangrijk dat Google je website kan indexeren en dat er een logische structuur zit in de website. Dubbele content en onvindbare pagina’s zijn bijvoorbeeld uit den boze. Daarnaast is de snelheid van je website zeer belangrijk.

Wij kunnen je helpen met het vinden en oplossen van technische obstakels, zodat de website naar behoren werkt en de online vindbaarheid wordt bevorderd.

Zoekwoordenanalyse

Door een zoekwoordenanalyse te doen, komen we erachter hoe je op dit moment wordt gevonden. Daarnaast kijken we hoe jouw belangrijkste concurrenten het in de zoekmachines doen. Een zoekwoordenanalyse is het vertrekpunt voor het schrijven van de juiste content voor jouw website.

Door slim en creatief om te gaan met de zoekwoorden, wordt het voor jouw organisatie makkelijker een goede positie te genereren in de zoekmachines en zo meer bezoekers naar jouw website te genereren. 

Het schrijven van SEO-content

Hoe meer content je op je website plaatst hoe beter je straks gevonden wordt.

Op basis van de zoekwoordenanalyse kunnen wij de juiste content voor jouw website schrijven. We kunnen de bestaande teksten op je website opnieuw schrijven en de content op je website verder uitbreiden.

De kosten voor SEO

Hoeveel je betaalt voor zoekmachineoptimalisatie is afhankelijk van je wensen en de tijd die erin gestoken wordt. Daarom maken we graag eerst kennis om je wensen te achterhalen. Hierna kunnen we een advies uitbrengen en de juiste SEO-strategie voor jouw bedrijf uitwerken samen met een kostenplaatje.

Nieuwsgierig geworden of meer weten over onze SEO-diensten? Neem dan contact met ons op!

Naast SEO bieden wij nog veel meer diensten voor je online marketing aan. Al onze diensten vind je op de ‘diensten’-pagina. Neem vooral contact met ons op om te kijken hoe we je kunnen helpen met je online marketing.

SEO-diensten

Dit vinden onze klanten van ons