Meer informatie over de afmetingen voor Google Mijn Bedrijf afmetingen

Visuele informatie blijft veel beter hangen dan diezelfde boodschap in tekstvorm. Vandaag de dag draait dan ook alles om de allerbeste content. En dit geldt ook voor Google Mijn Bedrijf. Google Mijn Bedrijf is zelfs één van de belangrijkste aspecten van lokale SEO te noemen. Het is een van de krachtigste en gratis marketingtools die je moet gebruiken om jouw bedrijfsvermelding op Google te beheren. Wil jij het ultieme bedrijfsprofiel op Google? Dan ben bij ons aan het juiste adres! Wij vertellen jou graag alles over de afmetingen voor afbeeldingen op Google Mijn Bedrijf.

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is je bedrijfsvermelding in Google. Deze verschijnt rechts op de pagina als je jouw bedrijfsnaam in Google opzoekt. Deze bedrijfsvermelding verschaft gebruikers allerlei handige informatie over je bedrijf: reviews, contactinformatie en afbeeldingen. Check hieronder het bedrijfsprofiel van Ad your service!

De bedrijfspagina van Ad your service in de google zoekresultaten

Afmetingen Google Mijn Bedrijf

Een goed onderhouden bedrijfspagina voorziet je bedrijf van onschatbare voordelen die je boven de concurrentie uit laat stijgen. Onderschat dit effect niet! Het is dan ook van groot belang om hier goed gebruik van te maken. Stap 1 hierbij is de afbeeldingen in het juiste formaat zetten. Check hiervoor onderstaand overzicht!

 

Omslagfoto Google Mijn Bedrijf

1080×608

Profielfoto Google Mijn Bedrijf

250×250

Google Mijn Bedrijf Posts

800×600

Bestandsgrootte

Tussen 10 KB en 5 MB

Bestandsformaat

JPG/PNG

 

Meer informatie over de google mijn bedrijf afbeeldingen afmetingen

Hulp nodig bij de afmetingen van afbeeldingen?

Ben je opzoek naar een mooi overzicht van alle social media afbeeldingen? Check dan eens dit blog! Wij hebben alles populaire socialmedia kanalen voor jou op een rijtje gezet.

Hulp nodig met social media of kom je er niet uit? Ad your service helpt je graag bij het instellen en beheren van je social media-accounts. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Dit vinden onze klanten van ons