Meer informatie over de afmetingen voor Google Mijn Bedrijf afmetingen

Visuele informatie blijft veel beter hangen dan diezelfde boodschap in tekstvorm. Vandaag de dag draait dan ook alles om de allerbeste content. En dit geldt ook voor Google Mijn Bedrijf. Google Mijn Bedrijf is zelfs één van de belangrijkste aspecten van lokale SEO te noemen. Het is een van de krachtigste en gratis marketingtools die je moet gebruiken om jouw bedrijfsvermelding op Google te beheren. Wil jij het ultieme bedrijfsprofiel op Google? Dan ben bij ons aan het juiste adres! Wij vertellen jou graag alles over de afmetingen voor afbeeldingen op Google Mijn Bedrijf.

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is je bedrijfsvermelding in Google. Deze verschijnt rechts op de pagina als je jouw bedrijfsnaam in Google opzoekt. Deze bedrijfsvermelding verschaft gebruikers allerlei handige informatie over je bedrijf: reviews, contactinformatie en afbeeldingen. Check hieronder het bedrijfsprofiel van Ad your service!

De bedrijfspagina van Ad your service in de google zoekresultaten

Afmetingen Google Mijn Bedrijf

Een goed onderhouden bedrijfspagina voorziet je bedrijf van onschatbare voordelen die je boven de concurrentie uit laat stijgen. Onderschat dit effect niet! Het is dan ook van groot belang om hier goed gebruik van te maken. Stap 1 hierbij is de afbeeldingen in het juiste formaat zetten. Check hiervoor onderstaand overzicht!

 

Omslagfoto Google Mijn Bedrijf

1080×608

Profielfoto Google Mijn Bedrijf

250×250

Google Mijn Bedrijf Posts

800×600

Bestandsgrootte

Tussen 10 KB en 5 MB

Bestandsformaat

JPG/PNG

 

Meer informatie over de google mijn bedrijf afbeeldingen afmetingen

Hulp nodig bij de afmetingen van afbeeldingen?

Ben je opzoek naar een mooi overzicht van alle social media afbeeldingen? Check dan eens dit blog! Wij hebben alles populaire socialmedia kanalen voor jou op een rijtje gezet.

Hulp nodig met social media of kom je er niet uit? Ad your service helpt je graag bij het instellen en beheren van je social media-accounts. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader