Facebook adverteren

We schreven al eerder dat social advertising een interessant onderdeel is van online marketing. Met social advertising is het namelijk nog nooit zó gemakkelijk geweest om de juiste doelgroep te bereiken. Dit komt doordat je met social advertising heel gericht kunt targeten op een specifieke doelgroep.

Met name Facebook advertising is heel waardevol voor elk bedrijf! Zo is het marktaandeel van Facebook 62,21%. Dit betekent dat het social media platform met kop en schouders boven de rest uitstijgt. Hierom is het voor vrijwel ieder bedrijf interessant om hierop in te spelen. Facebook neemt nog altijd een prominente rol in bij bedrijven. Niet gek ook wanneer je bedenkt dat je met Facebook adverteren een enorm publiek kunt bereiken. Ook kun je met de geavanceerde targeting opties jouw doelgroep gericht targeten.

Dit alles kun je het best doen door middel van Facebook advertising uitbesteden. Want als je zelf de kennis niet hebt, is het verstandig om dit te laten doen door een Facebook marketing specialist. Lees hieronder waarom.

Waarom investeren in Facebook adverteren?

Wereldwijd zitten er miljoenen mensen dagelijks op Facebook en biedt het platform vele advertentiemogelijkheden, zoals:

  • Specifiek targeten op doelgroepen op basis van interesses, werk, gedrag etc.
  • Grote mogelijkheden voor budgetten.
  • Doelgroepen maken aan de hand van bestaande klantenlijsten.
  • Naamsbekendheid vergroten.
  • Social campagnes instellen voor Facebook én Instagram.

Facebook adverteren

Voor elke klant bekijken we welke aanpak het meest geschikt is. Hierdoor is er veel variatie in de advertentiecampagnes van Facebook. Met Facebook kun je je doelgroep bereiken nog voordat zij zich beseffen dat ze jouw product en of dienst moeten hebben.

Hoe werkt Facebook adverteren?

Als je aan de slag wilt gaan met Facebook adverteren, dan heb je een Facebook Business Manager-account nodig. Hierin kun je je advertenties instellen, je budgetten beheren en je resultaten analyseren. De Facebook Manager zorgt ervoor dat al je advertentiezaken niet gemengd worden met je persoonlijke Facebook-account. Met deze tool kun je heel specifiek targeten op verschillende doelgroepen. Dit maakt de tool voor vrijwel ieder bedrijf interessant. Zo kun je onder andere targeten op leeftijd, geslacht, bereik, interesses, beroepen en apparaten.

Wat kost Facebook adverteren?

De kosten voor Facebook adverteren kun je instellen naar je eigen budget. Facebook laat de advertentie van jouw bedrijf net zo lang zien totdat het dagelijkse budget op is. Voor een paar euro kun je dus al adverteren op Facebook. Het is voor elk bedrijf en budget weer anders wat de beste optie voor adverteren is.

Facebook adverteren

Facebook adverteren ook voor B2B?

Facebook advertising wordt vooral gebruik voor B2C (Business-to-Customer), maar is ook heel geschikt voor B2B (Business-to-Business)! Zo kun je namelijk ook targeten op ondernemers of retargeten op bepaalde B2B-landingspagina’s. Genoeg opties dus.

Facebook advertising uitbesteden aan ad your service

Als Facebook marketing specialist(en) helpen wij jou graag om de juiste doelgroep te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten. Hierom is het waardevol om Facebook advertising aan ons uit te besteden.

Wij kijken naar alle mogelijke opties en naar welk budget er nodig is om Facebook adverteren tot een succes te maken. Wij gaan altijd voor een maatwerk aanpak, waardoor jouw campagnes op Facebook zullen slagen. Wij zorgen voor geavanceerde targeting, een flinke dosis creativiteit, slimme A/B testen én continue optimalisatie. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader