SEA specialist

Wil je meer verkeer naar je website maar weet je niet hoe? Dan is het tijd om eens naar je SEA te kijken samen met een SEA specialist. SEA is een manier om te adverteren binnen zoekmachines. De grootste kanalen om te adverteren zijn op dit moment Google en Bing. Maar, de ontwikkelingen gaan snel en het opzetten van succesvolle campagnes is steeds weer een zoektocht. Hier kan een SEA specialist je goed bij helpen.

Wij zijn een online marketingbureau gespecialiseerd in SEA. Omdat SEA voor de meeste bedrijven een waardevolle manier van adverteren is, vertellen we je meer over wat een SEA specialist doet en voor jou kan betekenen.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. De naam zegt het al: adverteren in zoekmachines. In grote lijnen houd je je met SEA bezig met het opzetten, monitoren én optimaliseren van advertenties binnen zoekmachines. De meest bekende zoekmachines zijn Google en Bing, maar dat zijn niet de enige manieren om te adverteren. Je kunt ook Google Shopping advertenties opzetten of adverteren in Youtube. Met SEA zijn er zeker meerdere (online) wegen naar Rome. Een SEA specialist helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

SEA specialist

SEA is een onderdeel van Search Engine Marketing (SEM). Onder Search Engine Marketing valt ook Search Engine Optimization (SEO). Beide onderwerpen kom je vaak tegen als het gaat over online marketing. Het grootste verschil tussen SEO en SEA is dat je bij SEA betaalt voor advertenties om je website in de zoekresultaten te krijgen.

SEA specialist betekenis

Een SEA specialist kent de zoekmachines van binnenuit en weet precies hoe adverteren in de zoekmachines werkt. Met een SEA specialist haal je de juiste kennis in huis om je Google Ads of Microsoft Ads in te richten en de specialist zoekt de juiste balans tussen het budget en het gewenste resultaat.

Wij zijn gespecialiseerd in SEA en onze specialisten hebben de kennis in huis om te helpen met:

 • Het bedenken en uitwerken van een SEA-strategie op basis van data, die past bij je budget.
 • Het inrichten van je Google Ads of Microsoft Ads-account.
 • Het opzetten van campagnes die aansluiten bij je SEA-strategie.
 • Bepalen welke zoekwoorden relevant voor jou zijn en waardevol genoeg om op te adverteren.
 • Het monitoren en rapporteren van je campagnes. Hoe gaat het? Wat werkt wel en wat werkt niet?
 • Het optimaliseren van je campagnes op basis van de resultaten. We werken altijd data driven.
 • Het bewaken van het budget en ervoor zorgen dat dit aan de juiste campagnes wordt besteed.
 • Met je meedenken over andere mogelijkheden buiten SEA, bijvoorbeeld SEO. Dit raakt elkaar op veel vlakken.
 • Het volgen van trends en ontwikkelingen binnen SEA en online marketing en deze kennis waar mogelijk inzetten.

Wat zijn de voordelen van SEA?

Naast SEA zijn er nog andere manieren om online te adverteren. Maar voordat je een SEA specialist inschakelt, is het goed om te weten wat de voordelen van zoekmachine adverteren zijn:

 • Je betaalt pas na een resultaat, zoals na een klik. Je kiest zelf het doel en het gewenste resultaat.
 • Zoekmachines worden steeds meer gebruikt en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen.
 • Je hebt alle controle over je budget. Je bepaalt zelf per campagne wat je maximaal wilt uitgeven.
 • Alle prestaties van je advertenties zijn inzichtelijk op verschillende manieren. Per advertentie, campagne, zoekwoord etc. De controle ligt bij jou of een SEA specialist.

SEA specialist

Waarom een SEA specialist van ad your service?

Een goede basis begint bij het maken van strategische keuzes. Op welk platform ga je adverteren? Welke resultaten wil je behalen? Wat is je budget en hoe ga je dit optimaal benutten? Een SEA specialist van ad your service geeft je advies op maat.

We hebben alle kennis in huis om campagnes op te zetten via Google Ads en Microsoft Ads (Bing). We doen dit al jaren voor meerdere klanten en weten uit ervaring wat wel en niet werkt. Ook weten we alles over het monitoren en optimaliseren van advertenties. Onze SEA specialisten helpen je aan de juiste knoppen te draaien om het beste resultaat uit je budget te halen.

Heb je hulp nodig van een SEA specialist bij het bedenken van een SEA-strategie of juist bij het monitoren en optimaliseren van campagnes? Je kunt ad your service al inhuren voor een paar uur per maand. Neem gerust contact met ons op.

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader