le Bump vereeuwigt een van de meest wonderbaarlijke levenservaringen: zwanger zijn. Ze creëren geheel op maat gemaakte 3D beeldjes om de herinnering van deze bijzondere reis vast te leggen. It’s a kind of magic! Maar hoe zorgen zij ervoor dat le Bump bij de zwangere vrouwen op hun tijdlijn verschijnt? Dat is waar adverteren op maat in beeld komt, met de hulp van ad your service!

Onze samenwerking met le Bump

Hoe zorgen we ervoor dat zwangere vrouwen een afspraak maken bij le Bump en deze unieke ervaring laten vastleggen? Met Google Ads, Facebook/Instagram Ads en het schrijven van SEO (zoekmachine optimalisatie) content natuurlijk! Ook hebben wij le Bump geholpen met de transitie naar een nieuwe website. 

Website migratie

In 2022 stond le Bump voor een uitdaging: hun bestaande one-pager website beperkte niet alleen hun online aanwezigheid, maar ook hun vindbaarheid in de  zoekmachines. Wij van ad your service hebben hen geholpen met een naadloze transitie naar een gloednieuwe website. Elke pagina kreeg zijn eigen unieke URL, wat de SEO vindbaarheid aanzienlijk verbeterde.

Screenshot homepagina le Bump

Op Google Ads adverteren we met doordachte zoekwoorden, waardoor gegarandeerd wordt dat aanstaande moeders die op zoek zijn naar een uniek aandenken aan hun zwangerschap direct worden geleid naar de website van le Bump.

Dit bijzondere concept onder de aandacht brengen door middel van Google advertenties zorgt ervoor dat het bereik razendsnel groeit, de juiste doelgroep wordt bereikt en de naamsbekendheid van le Bump snel verspreid wordt in de zoekmachines!

Screenshot Google ads le Bump

Facebook/Instagram adverteren

Maar daar stopt het niet! Sinds enkele maanden zijn we ook actief met adverteren via Facebook en Instagram. Hiermee behalen we aanzienlijk veel conversies. Onze gerichte advertenties zijn momenteel actief in Nederland, Duitsland, Spanje en Engeland! Stuk voor stuk locaties waar een studio van le Bump gevestigd is. Een internationaal succes!

le Bump Facebook advertentie

Instagram advertenties le Bump

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Om hun online zichtbaarheid te vergroten, hebben we een reeks boeiende blogs geschreven. Deze blogs zijn niet alleen informatief, maar bevatten ook relevante zoekwoorden die hun doelgroep gebruikt. 

Het resultaat? le Bump wordt nu gemakkelijker gevonden en bereikt meer mensen dan ooit tevoren. Het is een reis geweest van transformatie en groei, en we zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van le Bump. 

Neem contact met ons op!

Zit je nu met een hoop vragen of wil je meer weten over hoe je jouw zichtbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met ad your service om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! Ons team staat klaar om je te helpen. 

 

Dit vinden onze klanten van ons