SEO specialist Amsterdam

SEO is essentieel wanneer je een duurzame online strategie wil genereren voor de website van jouw brand of bedrijf. De meeste mensen starten hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf in een zoekmachine. Ook wanneer men een aankoop offline doet.

Wij zijn een online marketingbureau en kunnen als SEO specialist in Amsterdam je helpen met deze duurzame strategie. Omdat SEO voor de meeste bedrijven enorm interessant kan zijn, vertellen we je meer over wat een SEO specialist doet en voor jou kan betekenen.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, op z’n Nederlands betekent dit zoekmachineoptimalisatie. SEO is gericht op het verbeteren van de vindbaarheid van websites in zoekmachines zoals Bing en Google door middel van het optimaliseren van de inhoud van een website en de linkstrategie. Dit alles valt onder het vakgebied van een SEO specialist.

SEO valt onder de overkoepelende term Search Engine Marketing (SEM), ook wel zoekmachinemarketing genoemd. Search Engine Marketing is onder te verdelen in SEO en Search Engine Advertising (SEA).

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist kent de zoekmachines als geen ander en zorgt ervoor dat websites relevante bezoekers trekken via de organische zoekresultaten van verschillende zoekmachines. Deze zoekresultaten worden weergegeven onder de gesponsorde advertenties (SEA). Deze positie kost je niks en wordt door verschillende algoritmes bepaald door de zoekmachine. In Nederland is Google de grootste zoekmachine.

Wij als SEO specialist in Amsterdam weten hoe je een website of webshop goed vindbaar moet maken in de zoekmachines, maar wat doet een SEO specialist precies? Dit dus:

–       Een goede positie verwerven in de zoekmachine(s) door middel van kwalitatieve content (SEO copywriting).

–       Relevante bezoekers trekken naar de website via de organische zoekresultaten, wat uiteindelijk voor meer leads moet zorgen.

–       Linkbuilding.

–        Het aandragen van aanbevelingen omtrent SEO en technische verbeteringen aan de website (gebruiksvriendelijkheid).

–       Het analyseren van het zoekgedrag van verschillende doelgroepen.

–      Het opstellen van een zoekwoordenanalyse.

–     De huidige positie en organische zoekwoorden vaststellen van de desbetreffende website.

–       Het analyseren en monitoren van de positie van de desbetreffende website door middel van Google Analytics, Search Console en andere SEO tools.

–       Het volgen van trends en ontwikkelingen binnen de SEO- en online marketingwereld om zo nieuwe ontwikkelingen in te zetten in de praktijk.

SEO specialist Amsterdam

Waarom zou je een SEO specialist in Amsterdam willen inhuren?

Een SEO specialist inhuren doe je voor meerdere doeleinden. Ben je benieuwd naar jouw positie in de zoekmachine(s)? Een SEO specialist zoekt dit voor je uit door middel van een analyse! Wil je investeren in een organische online strategie, waarmee je meer relevante gebruikers naar je website trekt? Ook daarmee kan een SEO specialist je helpen. Hierom is het in veel gevallen handig om SEO uit te besteden aan een SEO specialist in bijvoorbeeld Amsterdam. Zo kun jij je focussen op je eigen business en wordt SEO voor je geregeld door een marketingbureau dat er verstand van heeft.

Waarom bij SEO kiezen voor een online marketingbureau als ad your service?

Wij kunnen je aanraden om bij SEO te kiezen voor een online marketingbureau zoals wij. Waarom? Hierdoor hou je continuïteit en structuur in je SEO. Wij als SEO specialist in Amsterdam weten wat er precies moet gebeuren en kunnen een heel plan voor jouw bedrijf opstellen en uitwerken. Je weet dan dat er continu aan de organische online strategie van jouw bedrijf wordt gewerkt. Daarnaast heeft een SEO specialist specifieke kennis en weet welke zoekwoorden er gebruikt moeten worden en welke content er geschreven moet worden. Wij als SEO specialist in Amsterdam weten veel van content, techniek en tools zoals WordPress en Google Analytics. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader