Meer informatie over twitter afmetingen voor afbeeldingen

Twijfel jij of je Twitter-header het juiste formaat heeft? Of wil je die mooie foto die je gemaakt hebt er magnifiek uit laten zien?

Of het nu gaat om merkpromotie, video, een bijzondere nieuwsupdate of een grappige meme, visuele content = king! Zorg ervoor dat jouw content effectief is en professionaliteit uitstraalt. Wil je een foto delen op Twitter? Houd rekening met de volgende afmetingen: 

Omslagfoto Twitter

1500×500

Profielfoto Twitter

400×400

Minimaal

1024×280

Bestandsgrootte

5 MB

Bestandsformaat

JPG/PNG

Meer informatie over de afmetingen van Twitter afbeeldingen

Twitter advertentie afmetingen

Vierkante afbeelding Twitter

800×800

Liggende afbeelding Twitter

800×418

Video Twitter

Minimaal 720 px breed

GIF Twitter

1200×675

Meer informatie over de afmetingen van Twitter afbeeldingen

Hulp nodig bij de afmetingen?

We kunnen het ons goed voorstellen dat het behoorlijk verwarrend kan zijn dat elk kanaal andere formaten hanteert. Om afbeeldingen zo goed mogelijk uit te laten komen blijft het echter welk belangrijk om ze de juiste afmetingen mee te geven. Daarom hebben wij ook nog een compleet overzicht gemaakt. Check ‘m hier!

Tweets met slechte en onduidelijke content zijn vanaf nu voor jou verleden tijd. Waarom? Jij hebt dit artikel gelezen! Ben jij slechte content op jouw andere social mediakanalen ook beu? Check dan ook onze tips voor andere social mediakanalen!

  • Wil jij alles weten over Pinterest-content? Breng een bezoekje aan deze pagina!
  • Opvallen op LinkedIn? Succes gegarandeerd met deze afmetingen voor je afbeeldingen.
  • Google Mijn Bedrijf afbeeldingen nodig? Maak dan gebruik van deze afmetingen!
  • Wij hebben uiteraard ook de juiste afmetingen voor Google banners voor jou op een rijtje gezet.
  • Instagram = booming. Mooie content is dan ook veel waard. Neem een kijkje op deze pagina voor de juiste formaten voor je content!
  • Wil jij doorbreken op YouTube? Gebruik dan deze afmetingen voor je YouTube content!
Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader