Meer informatie over de afmetingen voor Pinterest afbeeldingen

Pinterest = Booming! Het populaire platform heeft op dit moment 445 (2022) miljoen actieve gebruikers. Zo’n 75% van die gebruikers gebruikt Pinterest voordat ze een aankoop willen doen of om inspiratie op te doen voor een eventuele aankoop. Het is daarbij natuurlijk van belang om een verpletterende indruk achter te laten bij de bezoekers van jouw pagina. Hoe je dat doet? Stap 1 is in ieder geval de juiste afmetingen voor afbeeldingen gebruiken. Lees snel verder!

Het internet verandert voortdurend en helemaal al die socialmedia kanalen, waaronder Pinterest. Welke afmetingen moet je nou hebben voor welke afbeeldingen? Dat hebben wij voor je uitgezocht! Met deze afmetingen voor je Pinterestafbeeldingen heeft jouw pagina een professionele uitstraling en val je op.

Beste formaat pin Pinterest

1000×1500

Omslagfoto Pinterest

656×369

Profielfoto Pinterest

165×165

Vierkante Pin Pinterest

600×600

Portret Pin Pinterest

600×750

Lange Pin Pinterest

600×1260

Meer informatie over de afmetingen van pinterest afbeeldingen Meer informatie over de afmetingen van pinterest afbeeldingen

Is Pinterest geschikt voor jouw bedrijf?

Wil je weten of Pinterest geschikt is voor jouw bedrijf? Het antwoord hierop is zeer waarschijnlijk een volmondige ‘JA!’. Wil jij weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem gerust contact met ons op. Ad your service helpt je graag!

Hoe zit het met de afmetingen voor andere kanalen?

Het is heel erg handig om alle gangbare afmetingen van social media afbeeldingen bij elkaar te hebben. Daarom hebben wij een mooi overzicht gemaakt die je steeds weer kan helpen. Check daarvoor dit blog!

Gefeliciteerd! Na het lezen van dit artikel ben jij officieel een Pinterest-content-expert. Wil jij ook een expert worden op het gebied van andere social mediakanalen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere blogs over jouw favoriete kanalen!

  • Content nodig voor LinkedIn? Dan is het raadzaam om deze pagina raad te plegen!
  • Instagram content creëren? Check deze pagina voor de juiste formaten voor je afbeeldingen!
  • Op zoek naar het succesrecept voor YouTube? Dit zijn de juiste afmetingen voor YouTube content!
  • Google Mijn Bedrijf afbeeldingen nodig? Gebruik dan deze afmetingen, succes gegarandeerd!
  • Wij hebben de juiste afmetingen voor Google banners ook voor jou op een rijtje gezet.
  • Maak indruk bij jouw followers met de beste afmetingen voor content op Twittter!
Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader