Meer informatie over de afmetingen voor Pinterest afbeeldingen

Pinterest = Booming! Het populaire platform heeft op dit moment 445 (2022) miljoen actieve gebruikers. Zo’n 75% van die gebruikers gebruikt Pinterest voordat ze een aankoop willen doen of om inspiratie op te doen voor een eventuele aankoop. Het is daarbij natuurlijk van belang om een verpletterende indruk achter te laten bij de bezoekers van jouw pagina. Hoe je dat doet? Stap 1 is in ieder geval de juiste afmetingen voor afbeeldingen gebruiken. Lees snel verder!

Het internet verandert voortdurend en helemaal al die socialmedia kanalen, waaronder Pinterest. Welke afmetingen moet je nou hebben voor welke afbeeldingen? Dat hebben wij voor je uitgezocht! Met deze afmetingen voor je Pinterestafbeeldingen heeft jouw pagina een professionele uitstraling en val je op.

Beste formaat pin Pinterest

1000×1500

Omslagfoto Pinterest

656×369

Profielfoto Pinterest

165×165

Vierkante Pin Pinterest

600×600

Portret Pin Pinterest

600×750

Lange Pin Pinterest

600×1260

Meer informatie over de afmetingen van pinterest afbeeldingen Meer informatie over de afmetingen van pinterest afbeeldingen

Is Pinterest geschikt voor jouw bedrijf?

Wil je weten of Pinterest geschikt is voor jouw bedrijf? Het antwoord hierop is zeer waarschijnlijk een volmondige ‘JA!’. Wil jij weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem gerust contact met ons op. Ad your service helpt je graag!

Hoe zit het met de afmetingen voor andere kanalen?

Het is heel erg handig om alle gangbare afmetingen van social media afbeeldingen bij elkaar te hebben. Daarom hebben wij een mooi overzicht gemaakt die je steeds weer kan helpen. Check daarvoor dit blog!

Gefeliciteerd! Na het lezen van dit artikel ben jij officieel een Pinterest-content-expert. Wil jij ook een expert worden op het gebied van andere social mediakanalen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere blogs over jouw favoriete kanalen!

  • Content nodig voor LinkedIn? Dan is het raadzaam om deze pagina raad te plegen!
  • Instagram content creëren? Check deze pagina voor de juiste formaten voor je afbeeldingen!
  • Op zoek naar het succesrecept voor YouTube? Dit zijn de juiste afmetingen voor YouTube content!
  • Google Mijn Bedrijf afbeeldingen nodig? Gebruik dan deze afmetingen, succes gegarandeerd!
  • Wij hebben de juiste afmetingen voor Google banners ook voor jou op een rijtje gezet.
  • Maak indruk bij jouw followers met de beste afmetingen voor content op Twittter!
Dit vinden onze klanten van ons