Google Ads heeft goed nieuws! Het online-advertentieprogramma wil kleine en middelgrote bedrijven (ook wel mkb-bedrijven) tegemoetkomen ten tijde van het coronavirus. Terwijl de uitbraak van het virus de hele wereld in z’n greep heeft en een tol eist op de economie en mensenlevens, gaat Google Ads een deel van de kosten van mkb-bedrijven verlagen, zodat kleine en middelgrote bedrijven in deze moeilijke periode in contact kunnen blijven met hun klanten. Google Ads geeft mkb-bedrijven wereldwijd zo’n 340 miljoen dollar aan advertentietegoed, dat tot eind 2020 op alle Google Ads-platforms gebruikt kan worden.

Wanneer kom je in aanmerking?

Kleine en middelgrote bedrijven over de hele wereld die sinds begin 2019 actief zijn als adverteerder op Google Ads komen in aanmerking voor advertentietegoed. Zij zien in de komende maanden een melding in hun Google Ads-account.

Dit Google Ads-tegoed kan het hele jaar worden gebruikt en verloopt op 31 december 2020. Ongebruikte restanten worden verwijderd uit het Google Ads-account. Deze advertentietegoeden zijn van toepassing op het Google Ads-account, waaronder Google Zoeken, het Display Netwerk én YouTube, voor alle campagnetypen.

Dit initiatief maakt deel uit van Google om mkb-bedrijven, gezondheidsorganisaties en overheden te steunen tijdens deze pandemie.

Hulp voor mkb-bedrijven

Naast het verstrekken van 340 miljoen dollar aan advertentietegoed heeft Google ook een fonds opgezet dat Niet-Gouvernementele Organisaties (NGO’s) en financiële instellingen over de hele wereld steunt om kleine bedrijven toegang tot kapitaal te bieden.

Waarom biedt Google advertentietegoed aan?

Volgens Google vormen kleine en middelgrote bedrijven de ruggengraat van onze gemeenschappen van over de hele wereld. Volgens de Wereldbank vertegenwoordigen ze ongeveer negentig procent van alle bedrijven en meer dan de helft van alle werknemers wereldwijd. Het coronavirus is met name voor kleine en middelgrote bedrijven een uitdaging, omdat ze mogelijk te maken krijgen met sluitingen en dalende inkomsten, zelfs als ze manieren vinden om hun werknemers te ondersteunen en te beschermen. Via advertentietegoed hoopt Google een deel van de kosten te verlagen zodat deze bedrijven in contact kunnen blijven met hun klanten.

Wil je nog extra handvatten? Hier vind je meer informatie over hoe je jouw bedrijf beter kunt beheren in deze onzekere tijden.

Wat kan ad your service voor jouw bedrijf betekenen?

Mocht jouw bedrijf extra advertentietegoed krijgen de komende tijd, maar weet je niet hoe je dit het best kunt besteden? Wij bij ad your service hebben ervaring met budgetten en campagnetypen voor alle soorten bedrijven!

Dit vinden onze klanten van ons
Steven David
Steven David
15:52 08 Aug 22
Top quality!! fantastische resultaten voor een chiropractisch bedrijf
Gianni Rota
Gianni Rota
11:08 03 Aug 22
Super vriendelijke en professioneel bedrijf. Korte lijnen en snelle reactietijden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met Ad Your Service en ik ben meer dan tevreden over de resultaten die zij voor de exposure van mijn bedrijf hebben geboekt!
Arjan De Gast
Arjan De Gast
08:39 25 Nov 21
Prima bedrijf om mee samen te werken. Kwaliteit is goed!
Ad Raab
Ad Raab
13:28 24 Aug 21
Nils behoedt ons voor valkuilen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar worden wij gelukkig van!
Ginger Klink
Ginger Klink
07:45 14 Jul 21
De samenwerking met Nils en Angelique ervaar ik als zeer prettig. Hele fijne en toegankelijke mensen om mee te werken en houden de lijnen kort. Zij denken met je mee om ons bedrijf digitaal naar een hoger niveau te tillen en leren mij om hun vak beter te kennen.
arjanvdkooij
arjanvdkooij
07:47 04 Feb 21
We werken inmiddels al drie jaar samen met Ad your service en we zijn ontzettend tevreden over het meedenken, de persoonlijke benadering en uiteraard de resultaten!
Lydia Busstra Maven Publishing
Lydia Busstra Maven Publishing
15:09 09 Dec 20
We zijn superblij met de samenwerking: Ad Your Service tilt onze campagnes naar de next level, zijn erg leuk om mee te werken, zetten zich enorm in en hebben fantastische inzichten. Aanrader!
Puck Middelkoop
Puck Middelkoop
17:25 10 Jun 20
Nils verzorgt voor ons bedrijf de ads en we zijn erg tevreden daarmee! Hij denkt mee, kan zich goed inleven in de doelgroep, is oplossingsgericht en komt ook met suggesties voor vervolgstappen. Oftewel fijn om mee samen te werken.
C. Tang
C. Tang
20:32 24 Apr 20
Het team van ad your service is kort samengevat vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webshop wil vergroten!
Evelyn van Hasselt
Evelyn van Hasselt
13:14 20 Apr 20
Samenwerken met Ad your service kan ik van harte aanbevelen. Nils is creatief, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en (ook niet onbelangrijk) prettig in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen met het vergroten van het bereik van ons online magazine Holistik.
Robert Pielanen
Robert Pielanen
19:50 02 Dec 19
Professioneel en vakkundig
Tim de Ket
Tim de Ket
19:05 02 Dec 19
Heel tevreden met deze service! Altijd Enthousiast en weet waar hij over praat
Jeroen Albrecht
Jeroen Albrecht
08:45 10 Oct 19
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn website beter vindbaar te maken . Ik had gelijk een goed gevoel bij Nils. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en hij is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Tot volle tevredenheid👍
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
20:01 03 Oct 19
De samenwerking met Nils van Ad your service heb ik als zeer prettig ervaren. Nils heeft kennis van zaken en zijn (goede) ideeën zijn doeltreffend. Zeer zeker aan te raden!
js_loader